Informativni portal za dijasporu

FETIĆ SE VRAĆA ŽENI: Dragana je samo usputna stanica – U emisiji uživo i to pred milionima… (VIDEO)

HAOS – “Ovaj je shvatio da voli svoju ženu tek kad je bio sa mnom…”

Danas je u toku dana nastavljena emisija “Pitanja gledalaca”, pa je sledeće pitanje bilo upućeno Dragani Mitar i Edisu Fetiću, povodom njihove ljubavi, pa je Luna Đogani uporedila njihovu vezu sa svojom sa Slobom Radanovićem i donela jeziv zaključak.

Advertisements

– Koliko je bilo ljubavnika? – glasilo je pitanje, a odnosilo se na sinoćnu raspravu.

– Ne znam, digla sam ruke, crpi me ovo sve, svega mi je preko glave. Vidi se po meni. Ne želim više da pokazujem kako se osećam. Ja oženjenog čoveka ne mogu da varam.

Kad sam radila, šta sam radila, mi ne možemo ni da se složimo kad smo počeli… Ne želim više da vidim nijednog oženjenog muškarca, daleko im lepa kuća, nek idu kod svojih žena – rekla je Dragana, pa ispričala šta će ako se Edo vrati Zilhi:

Drago mi je ako sam nekome uspela da poboljšam brak, znači da će biti bolji i s*ksualan život. Trebalo bi ljubav da ojača – istakla je Mitrova.

– Prepoznajem se. Vidim ovo kao sebe i Slobodana, on će da se vrati Zilhi. Uvek će se vratiti njima, mi smo samo usputna stanica. Ovaj je shvatio da voli svoju ženu tek kad je bio sa mnom – prokomentarisala je Luna.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

SD

Advertisements
Advertisements
Loading..

Comments are closed.