Martina Petrovic,
Martina Petrovic,

EVO KO JE BOGATAŠICA KOJA ULAZI U ZADRUGU 5: Ima deformitet kojeg se ne stidi – Njen dom vredi čitavo bogatstvo…

Njen dom vredi čitavo bogatstvo…

Mlada Tik Tokerka Martina Petrović postaje takmičarka “Zadruge”, a već pred sam ulazak skrenula je na sebe pažnju bahatim ponašanjem i prozivkama na račun pevačica Sanje Vučić i Milice Todorović.

Tik Tokerka ima veliki broj pratilaca na ovoj društvenoj mreži na kojoj je i te kako popularna i na kojoj često objavljuje detalje iz svakodnevnice, ali i luksuz koji je okružuje.

Martina je svojim pratiocima jednom prilikom na Tik Toku otkrila da je rođena sa deformitetom, te su joj oba mala prsta iskrivljena.

TikTok,
TikTok,

Buduća zadrugarka se nedavno našla i na meti žestokih kritika nakon što je svog psa prvo skroz ošišala, a zatim ga i ofarbala.

Ona je sve to snimila i objavila na Tik Toku što su joj pratioci žestoko zamerili.

TikTok,
TikTok,

Martina inače dolazi iz Kruševca i predstavlja se kao bogatašica. Neretko snima luksuz u kom živi, a njen plafon sa oblacima je pravi hit na mrežama, te je pratioci često mole da im pokaže kako izgleda dom u kome živi.

Podsetimo, ona je pred ulazak u Belu kuću prozvala pevačice Sanju Vučić i Milicu Todorović. Za sebe je rekla da živi u gradu, za razliku od njih koje žive po selima.

TikTok,
TikTok,

– Ja sam urbana riba iz centra, a one žive po rasadnicima na periferiji – rekla je.

SD