Nevena Savic,
Nevena Savic,

“DŽABA PLAČE” – BAVILA SE NAJSTARIJIM ZANATOM: Isplivali neverovatni detalji boravka u Švajcarskoj – “Njena porodica je znala…”

Ekskluzivno…

Aktuela zadrugarka Nevena Savić nedavno je doživela nervni slom, pa završila u suzama kada ju je njen cimer u Beloj kući nazvao prostitu**om.

Podsetimo, Stefan Mihić veoma često tvrdi da su se neke zadrugarke bavile najstarijim zanatom i stoji iza svojih reči, a Nevenu su pogodile ove reči, pa se gušila u suzama.

Nevena Savic,
Nevena Savic,

Da podsetimo i ovo, nedavno se za domaće medije oglasio Branko Gerov koji tvrdi da je potpisao ugovor za ulazak u rijaliti i da je samo pitanje vremena kada će se pridružiti učesnicima u Imaginarijumu, ali i da je upravo zadrugarka Nevena Savić ušla u rijaliti preko njega, tačnije uz pomoć njegove preporuke, a da je trebalo da uđu zajedno.

Stefan Mihic,
Stefan Mihic,

On je tada otkrio da je imao neobavezan s*ksualni odnos sa Savićevom pred njen ulazak u Zadrugu, ali da mu je tom prilikom priznala da se bavila najstarijim zanatom.

Kako je Mihić izazvao nervni slom kod Nevene ovim navodima, Branko Gerov se ponovo oglasio za domaće medije, pa dao još detalja o Neveninoj prošlosti.

Nevena Savic,
Nevena Savic,

– Džaba sada plače, kada je sve to istina, meni je ispričala sve. Ja iskreno ne gotivim tog Mihića, baš mi je iritantan lik, ali za ovo je u pravu. Prvo se stidela, bilo ju je sramota da mi kaže, ali tom prilikom smo išli za Kragujevac i sve mi je ispričala i za Švajcarsku i za hapšenje i za taj Bujanovac. A najgore od svega, što je i mene šokiralo je to kada mi je rekla da je njena porodica znala sve vreme čime se bavi. To mi je bila baš budalaština, nisam mogao da verujem, ali sam na kraju rekao “pa dobro, niko nema sjajnu prošlost, svako bira šta će da radi u životu”, jer sam ja generalno takav, nemam predrasude ni prema kome, ali kada sam joj video reakciju sada kada ju je ovaj (Stefan Mihić) napao, ispala je baš folirant, jer znam šta mi je sve pričala – rekao je Gerov.

Nevena Savic,
Nevena Savic,

Podsetimo, Savićeva je govorila o spekulacijama u Zadruzi da je bila uhapšena dok je radila u Švajcarskoj.

– Čula sam od Iska da se to pričalo i on mi je to rekao u lice. Istina je, jesam bila u zatvoru u Švajcarskoj, ali sam imala hranu i piće. Radila sam u klubu, nisam imala papire, pasoš mi je bio u drugoj torbi, uhapsili su i mene i sve devojke iz Srbije. Nikada se nisam bavila najstarijim zanatom, a kao go-go igračica jesam radila – istakla je Savićeva jednom prilikom.

Nakon toga, Gerov je dostavio i fotku na kojoj je Nevena, a upravo ju je on slikao pred ulazak u rijaliti, ali i fotku na kojoj su bliski i ljube se.

SD