DRAMATURGIJA – KAMERA KRIŠOM SNIMILA: Čovek iz produkcije u intimnom odnosu sa zadrugarkom… (VIDEO)

Napadi “hejtera” na popularnog voditelja…

Milan Milošević je jedan od najpopularnijih voditelja Zadruge. Njegovo učešćeše u prvoj sezoni donelo mu je bogato iskustvo u razotkrivanju najkomplikovanijih gestova i odnosa učesnika.

Kao takav, Milan često ima neposredan pristup sa svima, te na taj način dolazi do informacija koje zadrugari verovatno ne bi rekli nekom drugom, jer imaju osećaj da je on jedan od njih i nemaju onaj “kruti stav” kakav možemo videti kada su “Pitanja novinara”.

Milan Milosevic,
Milan Milosevic,

Ipak, njegov prisan odnos često nailazi na zlonamerne komentare, gde Milana optužuju da je pristrasan prema nekim učesnicima, te da je prema drugima izuzetno oštar.

Kao tvrdnju “hejteri” navode sliku gde je Milan zagrlio Rialdu, a kamera ih je uhvatila otpozadi pa sve deluje prenaglašenije nego kako je zaista bilo.

Pogledajte njihovu fotografiju:

Milan Milosevic, Rialda Karahasanovic,
Milan Milosevic, Rialda Karahasanovic,

Nema sumnje da Milan nije konvencionalan voditelj, te da svojim načinom komunikacije stavlja sebe na nivo zadrugara što ga ističe u odnosu na druge i što ga čini jednim od najpopularnijih. Dok sa druge strane, uvek će biti onih koji misle da je u pitanju nepravda, te da on jedne simpatiše, a druge ne.

Pogledajte prilog:

SD

About E-dijaspora