DRAMA – POBEGAO KROZ JEZERO: Niko ga nije uspio sprečiti – Posle se*sa i nervnog sloma jeziva scena u Zadruzi… (VIDEO)

Noć za pamćenje…

Prethodna noć u zadruzi protekla je turbulentno. Noć u Zadruzi obeležile su Nominacije zadrugara ali i mnogobrojne svađe i priznanja pojedinih.

Ukućani Bele kuće birali su između Alena Hadrovića i Maje Marković, koje je ovonedeljni vođa, Miroslav Pržulj Lepi Mića izabrao kao potrčke. Mišljenja su bila oprečna, i svako je dao svoj komentar.

Podsećamo, Maja i Alen su već neko vreme glavna tema mnogih, iz razloga što je Alen otvoreno priznao emocije koje gaji prema atraktivnoj zadrugarki, dok sa druge strane ona i dalje ćuti, i ne priznaje ništa osim toga da joj njegova pažnja prija.

Otežavajuća okolnost za Maju jeste to što napolju ima verenika Joviću Putnikovića, i to bivšeg zadrugara, koji je učestvovao u prethodnoj sezoni i koji je nedavno doživeo saobraćajnu nezgodu, što je dodatni razlog napada zadrugara na Majino ponašanje.

Zadrugari su bili iskreni, te je svako prokomentarisao njihov odnos. Ono što je sigurno jeste to da je bilo različitih mišljenja, i dok su neki podržali njihovu iskrenost, bilo je i onih koji nisu opravdali njihovo ponašanje.

Nominacije su presudile u Alenovu korist, a Maja je bila ta koja je izabrana kao prvi nominovani zadrugar i našla se na udaru zadrugara, iako je noć pre toga dobila ovacije i aplauze mnogih. U Izolaciji joj se pridružila Hana Rodić koja je izabrana od strane publike.

Dobro veče svima, ja prihvatam svačiji komentar. Sad, pažljivo sam vaš slušala, bitna su mi vaša mišljenja. Ovako, ja ne znam odakle da krenem… Ja sam sama ovde ušla, pričala sam sa verenikom, da, ali nije on mene naterao ovde da uđem. Ja nisam ničije kuče. On je insistirao na tom pevanju, da pokažem sebe kao osobu i svoj talenat. Želim da se pokažem u najboljem svetu.

Prvi put mi se desilo tako nešto, da biram između razuma i srca. Teško mi je. Ja sam juče priznala pred svima vama da mi Alen prija kao osoba, njegova pažnja, to što je tu… Ja ne mogu da lažem, ne bi bilo fer sa moje strane. Što se tiče Joce, ta priča za održavanje, ja nisam sa njim zbog para, dopao mi se, tu je, i ja ga volim. To što sam rekla da mi Alen prija, to je moje mišljenje.

Ja Jocu volim, biću tu za njega. Ni u jednom trenutku nisam prestala da mislim o njemu. Sve držim u sebi. Da li sam ga povredila, to ću sa njim priča, on će mi reći da li sam ga razočarala. Sve ostaje na našem razgovoru – istakla je Maja.

Tokom nominacija, usledila su i mnoga priznanja koja su pojedine zadrugare duže vreme mučila. Naime, Tara Simov je, posle nekoliko meseci, rešila da progovori o svom bivšem dečku Mateiji Matijeviću sa kojim je u prethodnoj sezoni Zadruge, imala buran i turbulentan odnos koji je bio na udaru mnogih.

Tara se nakon komentara da to nije bila ljubav, od strane nekih učesnika, slomila i priznala sve. Ona je konačno progovorila o emocijama koje su i dalje prisutne u njenom srcu, iako je, nakon raskida sa njim, imala dečka kojeg je, kako je sama navela sve vreme zavaravala i lagala.

Ja sam neko ko je Maji rekao juče to što je rekao, ali sam ja zasr*la danas mnogo više. Kada sam rekla da je moguće da je razum bori sa srcem, slagala sam. To je nemoguće. Time sam sj*bala to napolju. Ja sam klasično izdala dečka koga volim, jer sam ga lagala ceo period dok smo bili zajedno.

U celom tom žaru si i rekla da je to što si uradila ružno. Nadam se da beks razume. Za Alena mislim da je muškarčina i po. Mislim da je dobar prijatelj. Našao mi se ovde, smatram da je jako emotivan čovek. Danas sam pukla… Danas sam priznala – rekla je Tara.

Nakon odluke, ko će ići u duel u nedelju, usledilo je saopštenje koje je mnogima skinulo osmeh sa lica. Naime, tokom zadatka u obaranju rekorda, preostala su samo još dva zadrugara koja nisu iskoristila svoju nagradu, a to su bili Fran Pujas i Paula Hublin. Oni su, kao i mnogi pre njih, dobili tu čast da veče provedu na Rajskom ostrvu, što je želja većine, međutim, oni se nisu obradovali ponovnom susretu.

Podsećamo, ova dva Zadrugara su na imanje kročili zajedno, ruku pod ruku, i važili su za skladan par, koji će prema prognozama mnogih izdržati do kraja rijalitija. Međutim, desilo se ono čemu se niko nije nadao. Paula je, nakon kratke afere sa Anđelom Rankovićem, i sipmatijama koje su bile evidentne, uplovila u ljubavnu vezu sa Milanom Jankovićem Čorbom, kom se ideja o zajedničkom odlasku na ostrvo sa Franom nikako nije dopala.

Fran je sa druge strane, započeo romansu sa novom zadrugarkom Minom Vrbaški, kojoj takođe nije bilo svejedno kada je saznala da će njen dečko otići sa bivšom van Bele kuće.

Njih dvoje su se odmah nakon saopštenja uputili ka ostrvu, gde ih je sačekala romantična večera. Tokom večere, njih dvoje nisu mnogo razgovarali, a tenzija se osećala u vazduhu. Bilo je očigledno da je od ljubavi koju si ranije imali, ostalo malo.

Ono što je usledilo bio je potpuni šok! Nakon što se Paula prethodno izolovala, i veći deo večeri provela napolju, van apartmana koji je bio spreman za nju i Frana, on je samoinicijativno, napustio ostrvo i vratio se Mini, iz želje da je poljubi.

Ono što je usledilo nakon toga bio je potpuni hit, iz razloga što se Čorba ugledao na Frana, te je preplivao jezero kako bi došao u zagrljaj kod svoje devojke Paule.

Oba para završila su u krevetima, u strasnim poljupcima i zagrljajima koji su sve okolo ostavili bez daha. Paula i Čorba su ostali na ostrvu, dok se Fran sa Minom ušuškao u Beloj kući. Njihovo delovanje su mnogi pozdravili, dok su neki od zadrugara ostali u šoku.

Nakon Nominacija, usledila je i “Igra isine” koja je ove, kao i svake prethodne nedelje, napravila opštu pometnju među ukućanima velelepnog imanja u Šimanovcima.

Neki su priznali u kakvim su odnosima sa najbližima, dok su se mnogi jadali, ali i saopštili nešto što ih je dugo mučilo, i o čemu su ćutali. Pitanja nikada nisu bila zanimljivija, a odgovori nikada više šokantniji.

Miljana Kulić je prva progovorila o odnosu sa majkom, i opisala scenu gde je došlo do njihovog međusobnog sukoba.

Ovih dana mi se sve skupilo, kao i njoj, ja sam nju razočarala i celu porodicu. Ja sam neko ko ne reaguje u momentu. Počev od Mišela, kada je plakala, ona ovde plače samo zbog mene, nešto je preterano emotivna. To sve psihički loše utiče na mene! Ja nju razumem i opravdavam, ali sa druge strane ne mogu da razumem da ona meni 24 sata, priča loše stvari. Ja znam da nisam kapacitet pobednika, i ne vidim sebe tu. Meni je teško kako će narod to da vidi, ja sa mojom majkom nikada nisam imala takav odnos.

Ona se ovde ponaša kao da je kući, i ja sam neke stvari priznala koje nisam smela da uradim i prećutim od nje. Muka mi je da samu sebe pogledam u ogledalo. Ja mogu sve da izržim, ali ne mogu da verujem da ona kaže da sam ja loša majka. Kamere su snimile sve, dogodilo se to da mi je rekla da ja jisam sposobna nizašta, da će tražiti poziv i da će tražiti da ja idem na veštačenje, da li mogu da čuvam svoje dete.

Ona je sve za dete sama radila, mene grize savest za sve. Ja sam se čula sa ocem mog muža, i znam da pita za mene, a ja bih najsrećnija bila da mi imamo normalan odnos. Ovde moja majka priča svašta, a ja planiram da nađem momka i da se udam. Ja znam šta sam uradila, moj otac sve ovo gleda!

On hoće da mi uzme dete, ona priča svašta i to mi govori 24 sata, ja nisam bila majka kako treba jer sam imala te napade panike. Ja sam do juče bila beba i sad sam beba, nisam ni planirala da ću da postanem majka. Ja sam danas nju uhvatila za ruku, i od noktiju joj je ostalo crveno, i ona mi je tada pretila.

Ja sam joj danas skinula naočare i nju su naočare zakačile i posekle, a pre neki dan sam je slučajno zgazila a ona je rekla da sam je ja udarila, kajem što mi je krenula ruka ka njoj! Moj mozak više ne može da podnese moj odnos, sa mojom majkom ali ja nju volim najviše na svetu. Neko vreme neću razgovarati sa majkom, i ja sam sposobna da samostalno živim – rekla je Miljana.

Nakon njene ispovesti, Marko Đedović je imao štošta da doda na njen račun, te je Miljana nakon njegovih opaski napustila u suzama kuću, ali mu nije ostala dužna. Ubrzo se vratila i sasula mu u lice sve što je imala. Ona je takođe želela da napusti imanje, pa je svima priredila noć za pamćenje, lupajući na kapiju.

Nakon opšteg haosa sa Miljanom, desilo se ono što je mnoge zadrugare ostavilo u čudu i neverici. Andrea Anđelković Rea, koja je tokom nominacija bila podignuta, imala je da izjavi nešto što je sve ostavilo bez teksta.

Podsećamo, danima unazad špekulisalo se o tome da je ona zaljubljena u Tomu, a ona je čak i tokom dana, obavila razgovor sa Radom Vasić gde joj je objasnila kako se oseća povodom svega, te joj se požalila kako je usamljena, i kako ovde nema muškarca za nju, međutim, njena izjava da joj se Toma Panić dopada izazvala je reakcije mnogih, pa i Tome samog.

Rea ima prava da se zaljubi u koga hoće – izjavila je Rea.

Kada se sve utišalo, ljubavni parovi su našli svoje utočište, pa su se prepustili strastima.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video prilozima ispod:

SD

About E-dijaspora