Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

DRAMA – DALILA ČUPA KOSU SA GLAVE: “Izvini Dejane, kriva sam” – A onda se obratila njegovoj majci… (VIDEO)

Priznala sve…

Dalila Dragojević nakon suza i vikanja, nastavila je da priča sa Dejanom Dragojevićem o svojim osećanjima u spavaćoj sobi.

Ona je urlala i plakala, držeći se za glavu i čupajući kosu.

– Izvini za sve, prvi put sam pogrešila prema tebi. Nisam trebala da se upustim ni u kakav odnos, trebala sam samo da budem komentator, zavozala sam se, šta da radim ja sad – rekla je Dalila.

Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

– Ništa, budi ista, digni se! Ja znam ko si i šta si, koliko si se trudila i koliki teret nosiš – rekao je Dejan.

– Je l’ bi ikada trpeo taj teret kao ja? Je l’ bi trpeo da te niko ne voli da si odbačen? Sada ti Biljana Dragojević poručujem da ti ja nisam bila kriva, kriva sam tek sada, ali opet ne tebi nego sebi i svom mužu! Neka bude i da je nisam zvala na rođendan, više me niko ne interesuje! – navela je Dalila.

Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic,
Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic,

– Ja pričam sa tobom, ne sa njima! Jel shvataš da mi nije dobro, pukla sam i odlepila! Ne znam šta će biti sa mnom, ne spavam noćima, ne jedem, ne znam zašto. Sve što mogu da vidim je tvoja spuštena faca jer Dalila nije non stop sa tobom i druži se sa ljudima. Što birate ovakve žene ako se ne znate nositi sa njima? Ti si dao na značaju svima da pričaju da komentarišu! – govorila je Dalila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

SD