Emina Mujic, Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic, Ana Korac, David Dragojevic, Biljana Dragojevic,
Emina Mujic, Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic, Ana Korac, David Dragojevic, Biljana Dragojevic,

“DRAGOJEVIĆI SU BACILI CRNU MAGIJU NA MOJU ĆERKU”: Dalilina majka napravila haos – “Ana Korać unela…” (VIDEO)

Čudne tvrdnje…

Emina Mujić se dugo nije oglašavala za medije o tome šta zaista misli o raspadu braka njene ćerke Dalile Dragojević i sada već bivšeg zeta Dejana Dragojevića.

Ovog puta je odlučila da otvori svoju dušu pa je iznela mnogo šokantnih tvrdnji.

U tom velikom intervjuu jedno od neizbežnih pitanja ticalo se tračeva da je Dalila, navodno, bacila ljubavnu magiju na Dejana. Emina je to negirala i optužila da su vradžbine bačene na njenu ćerku a ne obrnuto. U ovoj tvrdnji je žestoko zakačila čitavu porodicu Dragojević.

Emina Mujic,
Emina Mujic,

– Pre bih rekla da je crna magija bačena na moju Dalilu i to sa njihove strane. A to će se tek razotkriti. Spominjala je Dalila igračke koje kakve koje dobila, a to zna tata Goran (Dragojević prim. aut.). Ovog puta pozdravljam Gorana, on dobro zna šta je doneo Dejanu i Dalili, i šta je Dejan našao. To je došlo od njihove porodice – rekla je Emina.

Tu se nije zaustavila Dalilina majka u tvrđenjima da je neko zavračao njenu mezimicu.

– Još ću reći, pošto ja gledam sve to šire, unešena je jakna Ane Korać na prvo veče zadrugovizije za Mikija, i to je od tada počelo da se dešava. To niko nije ispratio, ali ja jesam. Znam 1000 posto da se desila tako crna magija – rekla je Mujićeva.

Emina Mujic, Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic,
Emina Mujic, Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic,

Čitaoci u nastavku mogu da vide kako je Miki reagovao kada je dobio jaknu od Ane Korać pa sami možete da procenite da li je reč o nekim vradžbinama koje su bile namenjene za Dalilu i Dejana.

Pogledajte prilog:

SD