“DOĆI ĆU KOD VAS”: Jezivo – Kristijan javno preti Nadici i Kiji! Urla kao lud – Urnisala mu ego… (VIDEO)

Nisu mu se dopali njeni komentari…

Kristijan Golubović je imao svoje izlaganje u večerašnjoj “Igri istine” koja nije prošla mirno. Naime, došlo je do sukoba sa Nadicom Zeljković zbog komentara njene ćerke Kije Kockar na poslednjoj “Zadrugoviziji”.

– Rekla mi je da je pronađem ako sam jak. Ja ću doći kod vas na kuću i ako imate šporet i bojler i pokazaću vam koliko sam jak. Vi ste nule za mene. Došla je i obratila se meni i jela g*vna. Pozvala me je na obračunavaje po snazi. Idemo u luna park, povedi mentol ćerku, pa ćemo da udaramo onaj čekić – započeo je Kristijan.

– Jesi jak, pa si jak – pokušavala je da ga smiri Nadica.

– Ona kaže da nisam i traži da dokažem koliko sam jak. Ja dođem i nosim frižider na leđima. Ja potpisujem, ja sam najjači muškarac u njenom životu. Ona ne može da nađe muškarca koji može da nosi dva dana frižider na leđima – nastavio je Golubović.

– Ja razumem da je tebe iznerviralo to da li si jak ili nisi jak. Šta si ti očekivao, da lomimo ruke fizički? Ja ću da vidim šta je mislila kad izađem – pričala je Nadica.

– To je čista provokacija, medijski poeni. To je to, ako si jak na ženama, dođi mene da biješ. Ja ne bih nikada ni tebe, ni nju tukao, niti sam Kristinu tukao! – poručio je Kristijan.

Kristijan Golubovic, Nadica Zeljkovic,
Kristijan Golubovic, Nadica Zeljkovic,

– Ona je samo prokomentarisala onaj tvoj snimak sa Kristinom. Tvoja devojka Kristina je povela priču o nasilju. Ja ću prva da stanem ispred bilo koje devojke i da kažem: “Stop nasilju”. Ja nisam videla taj snimak. Moja Kristina ne radi u sudu, ne može da te ugrozi, može samo Kristina – odgovorila je Kijina majka.

– Može i ona, i Kristina da mi p*še k*rac. Ja nasilje nisam primenio. Kija je rekla: “Pošto biješ žene, dođi i meni pokaži koliko sam jak”. Tako je mislila, a ona nema ništa sa mnom – poručio je Golubović.

– Nije ona to bez razloga rekla – dodala je Nadica.

Kristijan Golubovic,
Kristijan Golubovic,

– Ja ću doći kod vas, servis kombinezon, i nosiću vam frižider dva dana i dva dana ću da se snimam da vidite koliko sam jak. Ona je dovela u pitanje moju snagu, ja mogu dva dana “Rade Končar” da držim na ramenu – govorio je Kristijan.

Šta sad tebe boli to, povredila ti je ego, šta te briga šta Kija Kockar kaže – pitala je Zeljkovićeva.

Ne dam prangijama iz provincije da tako pričaju. Kristina je bacala stolove, ja neću od druge provincijalke da trpim šamare. Ja sam takav, hajde spavkanje, ali nikad modricu nisam napravio ženi. Kija nije mogla da izignoriše to? Ja sam ti pomogao, kao što sam i Milošu (Mišelu), zato ni oni nije trebalo da me tuže. Da li Kija ima ozbira? Što nije tužila Taru za nasilje nad Ša? – bio uporan je Golubović.

Šta ti je uradila ako je dala intervju? Kristina Kockar će uvek reći ono što misli, kao što će i Nada Zeljković – poručila je Nadica.

Problem je u poštovanju – pričao je Kristijan.

Povredila ti je ego! – smatrala je Kijina majka.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

SD

About E-dijaspora