“DOBRODOŠLA U PORODICU”: Paula i Vuk Mob sve iznenadili – Njegova ruka na njenim prsima, a usne…

Gore društvene mreže…

Dok je bio u Zadruzi, Vuk Mob je u hvalospevima pričao o verenici Oliveri Konatar, koja je u to vreme bila trudna.

Međutim, samo mesec dana po izlasku iz rijalitija, Vuk i Olivera su se razišli, a u poslednjih nekoliko dana sve su glasnije priče o simpatijama između Vuka i njegove doskorašnje cimerke Paule Hublin.

Naime, Paula i Vuk počeli su sve češće zajedno da provode vreme, o čemu redovno obaveštavaju svoje pratioce na Instagramu.

Njih dvoje su nagađanja demantovali, međutim novom fotografijom ponovo su podgrejali sumnje. Na fotki se vidi kako je Vuk zagrlio Pualu, a njegova ruka nalazi se na njenim grudima. Izgledaju prisno, kao da će se poljubiti. Međutim, reč je samo o poziranju za fotografisanje.

– Dobrodošla u porodicu, sestro! Vreme je da pišeš istoriju i praviš velike novce – napisao je Vuk, dok mu je Paula u komentaru ostavila srce.

Paula Hublin,
Paula Hublin,

Nedavno je Vuk Mob otkrio da među njima nema ništa više od druženja i poslovne saradnje.

– Veću glupost nisam čuo. Apsolutno je bez veze šta se piše samo zbog jednog storija. Među nama ne postoji nikakav prisniji odnos, već isključivo poslovni. Ona je moj projekat, zapravo, planiram da otvorim firmu, koja će se baviti mladim nadama i njihovim karijerama, a Paula će biti jedan od mojih izvođača – počeo je Vuk, pa dodao:

Vuk Mob,
Vuk Mob,

– Osim nje, za sada imam u vidu još jednu pevačicu, ali i jedan bend, ali ću se tome posvetiti krajem avgusta, kada budem imao više vremena, sada su krenuli nastupi, pa ne znam kud ću pre. Paula je tu svakako zbog emisija zbog “Zadruge”, a napravili smo ugovor o saradnji i ja ću raditi na njenoj karijeri, kao što smo se dogovorili još u rijalitiju – rekao nam je Vuk.

SD

About E-dijaspora