Dejan Dragojevic,
Dejan Dragojevic,

DOBILI PAKETE PARA: Fanovi Dejana Dragojevića skupljaju novac za njega – Za sada je prikupljeno…

Neverovatan potez…

Nakon bračnog brodoloma koji je doživeo pred očima javnosti, Dejan Dragojević već danima ne može da se “sastavi” i krene dalje. On i dalje pati za suprugom Dalilom, koja ga je prevarila u rijalitiju i na njegove oči ušla u vezu sa Filipom Carem.

Dalila Dragojevic, Filip Car,
Dalila Dragojevic, Filip Car,

Njihova dosadašnja zajednička podrška na društvenim mrežama mahom se sada okrenula samo Dejanu, a objava koja se pojavila u jednoj od grupa podrške je prilično šokantna. Naime, jedna gledateljka rijalitija je objavila da je počela da skuplja novac za Dejana, kako bi po izlasku iz rijalitija mogao da stane na noge i krene u novi život bez Dalile.

Dejan Dragojevic,
Dejan Dragojevic,

– Dala sam mnogo toga za Dejana i Dalilu, ovoga puta sve ide Dejanu. Skupila sam skoro 16.000 i to ide samo Dejanu. Koliko ću da skupim ne znam. Ne tražim ni od koga da mi šalje, ali ko želi neka mi se javi. Ove pare neće niko dobiti osim Dejana. Došlo je vreme da on dobije nešto u životu, jer je prešao preko svega i najbolje godine je dao njoj. Ko želi da da pare za Dejana neka se javi, ovde niko nije forsiran da to učini. Samo neću da pljujete po Dejanu i Dalila. Ova grupa je tu kao njegova podrška.

Facebook,
Facebook,

– Moja duša i moj novac, kao i novac onog ko želi da donira ide samo Dejanu. Već su oni dobijali od mene pakete novca koje sam skupljala, ali ovaj put će samo Dejan dobiti pare i tako će biti do kraja. Ljubim vas sve i ajde da Dejanu pokažemo koliku zaista on ima podršku i ljubav. Neće biti na ulici, to vam garantujem. Imaće dovoljno da živi lepo i da se sabere i da pokrene šta želi. To mu od srca želi njegova pidrška – napisala je administratorka Daliline i Dejanove fan stranice.

SD