Zadruga,
Zadruga,

DISKVALIFIKACIJA IZ ZADRUGE: Popljuvala čelne ljude! Kraj – Produkcija nije imala milosti… (VIDEO)

Odmah reagovali…

Marijana Zonjić učesnica rijalitija “Zadruga” suočila se sa gubitkom dve bliske osobe u vrlo kratkom vremenskom periodu.

Rijaliti igračici je najpre preminuo brat od tetke, a zatim očev brat od strica, što je dotuklo celu porodicu.

Marijana je gubitak teško podnela, a još teže joj je palo to što između dve sahrane nije prošlo ni nedelju dana.

Zadruga,
Zadruga,

Marijana je, podsetimo, bila učesnica rijalitija “Zadruga” u prošloj sezoni kada je Iva Grgurić odnela pobedu.

To je ujedno i zadrugarka sa kojom se Marijana nije podnosila, imale su svakodnevne svađe, a zbog jedne prepirke sa Grgurićevom je Zonjićeva čak i diskvalifikovana.

Marijana je nakon kraćeg boravka diskvalifikovana zbog blaćenja produkcije i iznošenja laži o nadležnima u rijalitiju. Ona nije mogla lako da se pomiri sa tim pa je u jednom trenutku obezbeđenje moralo da dođe da je izvede napolje.

Marijana Zonjic,
Marijana Zonjic,

Čim je napustila imanje, Marijana je imala potrebu da se opravda.

– Ja stvarno nisam kriva za te stvari, nikako nisam kriva, ne znam zašto su mene diskvalifikovali, zašto nismo i jedna i druga diskvalifikovane?! Iva je prva počela, a ona je ostala, ne kapiram, zašto baš ja? Od mene te priče nisu krenule, to moraju da znaju. Volela bih sa njima da popričam, oči u oči, da im kažem, kakva je stvarno istina, šta je meni rečeno za njih dvoje (Velikog šefa i šeficu), od strane Ive, da ja stvarno nemam veze sa tim, smatram da nije fer to što sam ja diskvalifikovana, i da, volela bih da se vratim – priznala je izbačena zadrugarka tada za naš portal.

A ceo intervju o tom događaju poslušajte u videu ispod:

SD