Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic,
Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic,

DEJAN POBESNEO – “DALILA JE ZALJUBLJENA U VLADIMIRA”: Diskvalifikovana otkrila najveću tajnu Zadruge!

Ovo će dotući Dejana!

Među njima postoje simpatije još od prošlog rijalitija. Sada, i u Zadruzi sevaju varnice čak i za stolom. Ako Vladimir krene u akciju, biće belaja.

https://www.instagram.com/p/BwCaRfbhGnQ/?utm_source=ig_embed

Diskvalifikovana učesnica Zdruge, Jelena Krunić, kaje se što je fizički nasrnula na Taru Simov, pa je morala opet da bude udaljena iz takmičenja i ove sezone.

Iako je ostava veoma kratko, svega mesec dana, Jelena je uspela da sagleda situaciju i zadrugare i odlučila je da otkrije najveću tajnu, a tiče se Dejana, Dalile i Vladimira Tomovića.

https://www.instagram.com/p/BurvKGGh2cG/?utm_source=ig_embed

– Sprema se oluja u Zadruzi, jer je Dalila još od prošlog rijalitija zaljubljena u Vladimira Tomovića. Među njima sevaju varnice i sad ga ona za stolom proziva, a za sad, verovatno, samo ja to znam.

Dalila u kući često traži pesmu “Božurovi”, koja je Vladimirova omiljena pesma. Videćete, možda taj brak pukne, ako je Dejan provali, ubiće ih – rekla je Jelena, pa nastavila:

– Dejan je lepo vaspitan i kulturan momak, samo bi trebalo da bude malo aktivniji, jer je elokventan i pametan. Dejanu fali malo više muževnosti, odnosno ne sme sebi da dozvoli da strepi i meri šta će reći pred Dalilom – odgovorila je Krunićeva.

https://www.instagram.com/p/BrvyjGDhIZA/?utm_source=ig_embed

Krunićeva nije štedela ni druge zadrugare, a ovo je rekla o Ivani Krunić:

– Ivana me se plaši, jer je svesna, da znam da juriša na tuđe muškarce. Mom bivšem je slala poruke – rekla je bivša zadrugarka.

https://www.instagram.com/p/B2t-hPhp7CG/?utm_source=ig_embed

SD