Informativni portal za dijasporu

DAVID UDARIO NA DUŠICU! Neviđeno u Zadruzi, voditeljka pukla! Grkljan bre da izvadim! Lud potpuno, haos – (VIDEO)

David Dragojević pobesneo je sinoć na svog druga Lazara Jeremića Jeru zato što je u razgovoru sa Aleksandrom Subotić podgrejao priču da se Davidova devojka Ana Korać bavi prostitucijom.

David je napao Lazara i dugo se u dvorištu svađao sa njim, a kada se vratio u Belu kuću, besno pričajući, uleteo je u reč voditeljki Dušici Jakovljević.

– Da, naravno, opet je David Dragojević taj koji misli da treba da priča dok ja govorim – rekla je iznervirana voditeljka.

– Izvinjavam se! Prs’o sam! Lud sam, lud! Tražim psihijatra tri meseca! Evo, sad mi dođe da mu grkljan izvadim, da mu otkinem glavu i da idem kući, kunem se – počeo je da urla David.

On je u nastavku programa objašnjavao da je ljut na Lazara zato što je sa Aleksandrom Subotić pričao o Ani, i da je to izazvalo slom i suze Koraćeva.

– Ja nju ovakvu nisam video otkako sam je ovde upoznao. Zar on da mi ovo napravi? A on mi je kao prijatelj. On je kriv za ovo. On nije svestan da ne treba da priča sa ovom debilušom o Ani. Ona je manipulator, ona sve zloupotrebljava! Nije problem da priča sa kim god hoće, ali ne treba da priča sa njom o Ani i našoj vezi – objašnjavao je David, dok su neki zadrugari, kao i voditeljka Dušica pokušavali da mu ukažu na to da ne može nekome da zabrani da razgovara s kim god želi.

Kako je izgledala ova dramatična situacija, pogledajte u videu:

SD

Advertisements
Loading..
Advertisements

Comments are closed.