Emina Mujic, Dalila Dragojevic,
Emina Mujic, Dalila Dragojevic,

DALILINA MAJKA UPALA KOD PRODUKCIJE – OBEZBEĐENJE JE IZNELO: Došlo do žestokog obračuna… (VIDEO)

Temperamentna porodica Mujić…

Drama u rijalitiju “Zadruga” oko ljubavnog trougla na relaciji Dalila Mujić – Filip Car – Dejan Dragojević nedavno je dobio i četvrti “krak” u vidu Maje Marinković.

Majin ulazak preokrenuo je stvari, pa se Car odmah okrenuo ka njoj i potpuno ignorisao svoju devojku Dalilu koja tuho pati za njim svesna šta se dešava.

Maja i Car su već sinoć bili intimni, a komična scena je bio Mikijev monolog prekoputa zida, koji je tek kasnije shvatio šta njih dvoje radi dok on govori.

Dalilina porodica je na stubu srama zbog njenog postupka prema, sada već bivšem, suprugu Dejanu, a njen otac se i javno oglasio osudivši ćerku i pružajući Dragojeviću otvorenu podršku.

Dalilina mama je davala oprečne izjave, a kako se navodi u jednom momentu je “pukla” i na svoj fejsbuk nalog napisala da je njena ćerka go**o ali da je njena.

Dalilina majka Emina, poznata je po aktivnom uključivanje u rijaliti “Parovi” gde je podržavala svoju ćerku i sukobljavala se sa svima koji joj se nađu na putu.

Finale pete sezone “Parova” nije moglo da prođe bez skandala, a jedan od aktera bila je upravo Dalilina mama, iako je njena ćerka odnela pobedu u toj sezoni rijalitija.

Pamtimo njeno skandalozno uključenje pred kraj Parova, ali se tu nije zaustavila. Imala je i problem sa obezbeđenjem na samom finalu.

Eminu su odvukli iz studija, ali, kada se malo smirila, ona se vratila i dočekala veliko slavlje. Kad je čula da je njena ćerka pobedila, Emininoj sreći nije bilo kraja.

Pogledajte u galeriji kako su izgledale konfliktne scene:

Emina Mujic,
Emina Mujic,
Emina Mujic,
Emina Mujic,
Emina Mujic,
Emina Mujic,
Emina Mujic,
Emina Mujic,

SD