Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic, Emina Mujic,
Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic, Emina Mujic,

DALILINA MAJKA ULAZI U ZADRUGU DA POMIRI ZETA I ĆERKU: Ima poseban plan i sigurna je da će uspeti…

Ovo svi jedva čekaju…

Situacija u rijalitiju “Zadruga 5” se sve više i više zahuktava. Ljubavni četvorougao koji čine Dalila Dragojević, Dejan Dragojević, Filip Car i Maja Marinković ne prestaju da intrigiraju javnost.

U celu priču upletena je i porodica glavnih aktera, pa je tako Dalilina majka, Emina Mujić dala intervju i tada rekla kako bi najrađe i sama ušla u “Zadrugu” i obratila se ćerki i sada već bivšem zetu javno, što je izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama i svi sad jedva čekaju navodni Eminin ulazak u rijaliti.

Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic,
Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic,

– Najrađe bih ušla u “Zadrugu”, ovako javno da svi čuju i Dejanu i Dalili rekla ne stvari. Rekla bih, nije mi jasno, zašto je Dejan kao navodno trpeo sve, a znao je i video situaciju, a i mnogu su videli to Dalilino ponašanje prema dotičnom gospodinu iz Crikvenice – rekla je Emina, a fanovi rijalija odmah su na mrežama počeli da nagađaju datum ulaska Daliline majke u rijaliti, iako do sada nije poznato da li je uopšte ona dobila poziv za učestvovanje od produkcije.

U svojoj ispovesti Emina je rekla kako je ogorčena na bivšeg zeta, ali i da joj je najbitnije da njena ćerka izađe iz rijalitija živa i zdrava.

Dejan Dragojevic,
Dejan Dragojevic,

Inače, u svojoj ispovesti, Emina se osvrnula i na porodicu Dragojević.

– Ako neko poznaje Dragojeviće ja ih poznajem. Od “Parova” do sad, znamo šta je radila ta njegova ista mati, brat, otac. Ja sa ocem pričam. Rekla bih da je bačena magija na Dalilu sa njihove strane, a Dalila je pominjala igračku, pozdravila bih tatu Gorana, on zna šta im je donosio u kuću. Unešena je jakna Ane Korać za Mikija, još na prvoj Zadrugoviziji, ja pratim to. To je magija. Sa Goranom sam se čula, pre 10ak dana. Nije moga da veruje, ne može da čuje Dalilin glas, on je ogročen, toliko je bola nanela Dejanu. Mama će stati uz nju i ne može joj niko ništa.

Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

– Sa Biljanom se nisam čula. Bilja je bila sa švalerom kad smo se videli, dovela je čoveka treća kuća od njihove. Dalila ukaljala prezime Dragojević?! Biljana ga je ukaljala. Goran je iz kuće izašao sa dva kofera i vratio se u Futog mami i tati. Ta ista Bilja je uradila gore pored troje dece, dovela je drugog čoveka u Goranov krevet. – rekla je Emina Mujić za “Blic”, pa pozdravila hejtere svoje ćerke.

– Ovim putem pozdravljam sve hejtere Daliline, doći će do pomirenja, pozdravljam porodicu u Veterniku, nek ne slave razvod braka. Da li će se to desiti u Zadruzi ili posle, biće zajedno. Sve će doći na svoje, Dalila i Deki će 1000% biti zajedno. Deki će shvatiti. I ja sam mu slala stvari, nije samo iz Veternika, ne znam što mu se ne kaže. Poslala je njemu majka, on mene majkom naziva, ne samo David. Ja njega volim.

SD