Aleksandra Subotic, David Dragojevic, Dalila Dragojevic,
Aleksandra Subotic, David Dragojevic, Dalila Dragojevic,

“DALILA PROGANJALA DAVIDA I ALEKSANDRU”: Voditeljka javno otkrila – “Patološki je zaljubljena u njega…”

Šok nad šokovima…

Pevačica, rijaliti majstor i voditeljka “Parova” Vesna Vukelić Vendi, poznata je po svom britkom jeziku, pravdi i istini, po tome što uvek dubinski i temeljno iznese analizu svih aktuelnih dešavanja, tako da je i ovoga puta dala svoj sud o rijaliti triu Dalili i Dejanu Dragojević i Filip Caru, koji već mesecima unazad trese region i puni novinske stranice.

Dalilinu prevaru i ulaženje u emotivni odnos sa Filipom Carem mnogi osuđuju i potpuno su na strani ostavljenog Dejana Dragojevića, a Vukelićeva je sada iznela pravi presek stanja celokupne siutacije.

Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic,
Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic,

– Svaki rijaliti ima svoju noseću temu, tako i sada. Tema sadašnjeg rijalitija jeste LOV NA LISICU. Međutim, ovde je samo čir pukao. Zašto je došlo do pucanje čira, odnosno kako se u narodu kaže grizlice, šta je prouzrokovalo da se grize, grize i progrize, kao što kaže tema, lisica koja je plaćena da je mi razobličavamo, kao što sve u životu mora da se razobličava, tako i ovaj lov na lisicu, koja misli da je jako lukava i da lukavstvom može da zamajava narod – na početku je naglasila Vendi za Espreso.rs, kao uvod u dalju analizu Dalile Dragojević.

Vesnu Vukelic Vendi,
Vesnu Vukelic Vendi,

– Ključni problem se krije zakopan u prošlosti i glasi ovako: Dalila Mujić je patološki bila zaljubljena u Davida Dragojevića, do te mere da su se ljudi stideli posmatrajući ženu koja je uhodila kroz čitav taj rijaliti Davida. Pošto je jedva nekako shvatila da mu nije ni u malom mozgu, pretvorila se u flaster, koji ga uhodi po kući, po žurkama bez trunke stida i srama, prezrela je i njegovu devojku i počela da se bavi svim mogućim smicalima da mu zagorča boravak u rijalitiju (prim. aut. rijaliti Parovi).

– Imala je sreću okolnost da niko iz produkcije, slučajno ili namerno nije želeo da je razobliči, i da se pozabavi njenom bolesnom zaljubljenošču i svim drugim pakostima u bolesnom proganjanju Davida i njegove devojke (Aleksandre Subotić), sa kojom se zabavljao u rijalitiju, i svima njemu bliskim, govori Vendi i naglašava da je Dejan upravo tada “upao” u Dalilinu zamku.

David Dragojevic, Aleksandra Subotic,
David Dragojevic, Aleksandra Subotic,

– Onda se pojavio Dejan kao Davidova podrška i vrlo brzo je uveden u igru na Dalilino insistiranje. Lisica Mujić je tada preko noći “skovala” plan i Dejan je bio glavni mamac i karika na koju se ona “zakačila”.

– To što je raskinula, kako Davidova majka podseća, tada sa nekim Dadom, isto u rijalitiju, i to po istom obrascu kao što je posle uradila sa Dejanom.

– Znači, ona preko noći menja kurs kretanja i navodno se zaljubljuje u Dejana, da bi zavarala trag. Iako se već tada videlo da ga voli sa mržnjom, namestilo se da to Dejanu prija, da ga neko sa mržnjom voli, jer je očigledno on mazohista, i da bude u ulozi roba, zato on i nije imao problema u braku četiri godine. – otkrila Vendi i ističe da je Dalili Dejan služio kao paravan kako bi se lakše “uvukla” u gnezdo Dragojevića.

SD