Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic,
Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic,

DALILA OMAĐIJALA DEJANA: Na mrežama dižu peticiju – Čudno se ponaša, kad mu je prišla i dotakla ga…

Misle da je bivša supruga umešala prste da joj se vrati – Fanovi traže poziv sa porodicom…

Dalila i Dejan Dragojević su se razveli u rijalitiju “Zadruga 5”, nakon što je Dalila počinila prevaru pred milionskim auditorijumom i ušla u novu vezu sa Filipom Carem.

To ipak nije bilo dugog veka, pa je, nakon što ju je Filip Car “šutnuo”, Dalila opet poželela da se vrati Dejanu i da razgovara sa njim.

Sinoć mu je prišla u garderoberu, kada ga je dotakla, a zatim pitala da ga zagrli.

– Nemoj molim te, nisam dobro – rekao joj je on, izmakao se i nastavio da plače. Dragojevićka je nakon toga otišla, a po društvenim mrežama se spekuliše da je upravo to bio trenutak kada je Dalila mogla da mu baci magiju.

Youtube,
Youtube,

– Da li Dejanova porodica može negde da proveri, da li je Dejan pod crnom magijom? Ovo nije normalno – jedan je od komentara.

Facebook,
Facebook,

– Sad je pravi momenat da tražimo poziv sa porodicom. Sada kad je Dalila krenula da prilazi Dejanu. Ne smemo dozvoliti to kao podrška. Ona očigledno sad kad je čula da on plače zbog porodice i da će se pomiriti, kreće da mu prilazi, a uskoro će i razgovor sa njim tražiti jer sad nema nikog pa joj je dobar onaj kog je ostavila, najgore moguće udarala, pretila, vređala… – takođe je jedan od komentara.

Facebook,
Facebook,

-Ljudi, ne verujem u vradžbine, ali otkad ga je Dalila sinoć dotakla dečko ludi. Još mu Đedović bezdušnik vrši neviđeni pritisak jer se zaljubio u njega. Produkcijo, ne gledajte kako dečko tone i polako nestaje, nego mu dajte poziv sa majkom ako ne želite da dečku po izlasku ostanu mentalne posledice, što je neminovno – pisalo je u objavi.

Podsetimo, produkcija brine o svojim takmičarima i ne dozvoljava da ikome bude loše, takođe, zadrugarima uvek izlaze u susret kada im je nešto potrebno. A da li će dozvoliti i dati Dejanu poziv sa porodicom, ostaje da vidimo.

SD