Filip Car, Dalila Dragojevic,
Filip Car, Dalila Dragojevic,

“DA NISI UDATA BILA BI SA MNOM – PREVRNUO BIH SVET”: Filip Car sasuo Dalili sve u lice… (VIDEO)

“Sam za sebe bi bio monstrum da želim nešto loše…”

Dalila Dragojević se spremila za spavanje i otišla u izolaciju, gde je Filip Car odmah došao za njom i iskoristio priliku da započne razgovor.

Podsetimo, umesto emisije gledanja video klipova, zadrugari su imali “Igru istine”, a Car je tvrdio da je to zbog njega i Dalile.

– Ne želim te mučiti, ako ne želiš da pričaš sa mnom oke je. Imam jako loš pristup tebi. Ne moramo nikom objašnjavati ništa, rekli smo da imamo neki problem i možemo ga rešiti. Čovek kad ne prizna kako jeste ona bude najgore – rekao je Car.

– Je l’ ti razumeš da ja nisam ni jednom rekla da si loš ili da si ispao pokvaren – rekla je Dalila.

Filip Car,
Filip Car,

– Umeš da napraviš idiota od mene većim nego što jesam! Rekao sam da neću pričati sa tobom jer ne znam kako ćeš da se ponašaš, ne znam da li ćeš mi je*ati mater, da li ćeš biti normalna – dodao je Filip.

– Ne znam šta očekuješ da ja u ovakvoj situaciji uradim – rekla je Dalila.

Filip Car,
Filip Car,

– Očekujem samo da budeš dobro i da ne plačeš. Sam za sebe bi bio monstrum da želim nešto loše. Rekao sam nekome, daješ mi neke naznake ali to ništa ne mora da znači. Da nisi udata bila bi sa mnom, prevnuo bi ceo svet da to bude tako, ali je*iga, ne očekujem ništa od tebe. Od tebe sam i previše dobio. Ti odaberi kako želiš da se ovo nastavi, da li ćemo pričati ili ne, da li ćemo se družiti ili ne – rekao je Car.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

SD