Toma Panic, Nadezda Biljic,
Toma Panic, Nadezda Biljic,

“DA NIJE BILO TOME – NADEŽDA BI JE UBILA OD BATINA”: Komšije konačno progovorile o porodičnoj drami…

Tvrde da odnosi Biljićeve sa Panićevom majkom i dalje nisu dobri…

U poslednje vreme činilo se da se odnos između pevačice i bivše zadrugarke Nadežde Biljić i Jasmine Panić, majke njenog verenika Tome Panića, poboljšao, njihove komšije iz Svilajnca u razgovoru za Kurir tvrde da to nije slučaj i da će sukob između njih dve tek eskalirati.

U medijima se u proteklom periodu dosta pisalo o sukobu pevačice i njene buduće svekrve. Nadežda je čak tvrdila da je Tomin odnosa s majkom “bolestan” i da mu je majka “preča od žene i deteta”.

Toma Panic, Nadezda Biljic,
Toma Panic, Nadezda Biljic,

Ekipa novinara uputila se u Svilajnac, a kada se našla pred kapijom porodičnog doma i pozvala domaćicu, tamo nije bilo nikoga, osim automobila, koji je bio parkiran u dvorištu. Uskoro je naišao komšija Miroslav, koji je popričao sa novinarima.

– Nije vam tu Jasmina, niti bilo ko od njih. Ona nije loša žena, radi, bori se, šta će, razvedena je. Toma je tu odrastao, ima i starijeg brata Pecu, mislim da je on konobarisao. Ima i polusestru Maju, iz Jasmininog prethodnog braka. Jaca je dugo radila na trafici, a otac Dragan je vozio autobus. Ta Tomina žena ili šta li je već je tek katastrofa. Svi znaju da ona mrzi Jasminu, a žena ni kriva ni dužna, bori se za decu – rekao je Miroslav, koji nije želeo da se fotografiše.

Toma Panic, Nadezda Biljic,
Toma Panic, Nadezda Biljic,

Komšinica Draginja, koja dobro poznaje ovu porodicu, ispričala je kako je izgledala jedna žustra svađa između Jasmine i Nadežde.

Toma Panic, Nadezda Biljic,
Toma Panic, Nadezda Biljic,

– Nadežda mrzi Jasminu iz dna duše, mada ni nju ona ne simpatiše previše. Videla je žena s kim ima posla odmah. Ona nema srca, svašta je pričala za nju i kad je ona bila teško bolesna. Pa prvi put kad je došla ovde u Svilajnac, nije imala ni pantalone ni donji veš, Jasmina joj je dala svoju haljinu. Ko poslednja bednica je izgledala. Sećam se jedne teške svađe ovde u dvorištu, cela ulica je skočila na noge zbog buke. Da li je Nadežda bila pijana ili šta joj je bilo, ne znam, ali ona je toliko vikala i vređala Jasminu da je ova njoj uzvratila na uvrede. Da nije bilo Tome da stane između njih i ljudi sa obližnje benzinske pumpe, krv bi pala sigurno, i za kosu su se počupale. Nadežda bi je ubila od batina – završila je gospođa Draginja.

Akrteri događaja nisu odgovarali na pozive novinara.

SD