Informativni portal za dijasporu

“Ćuti p*rnićarko, idi slikaj se gola”: Skandal u emisiji uživo – Brutalno oplela po Jeleni Karleuši!

Ovako nešto joj niko nije rekao!

Sinoć je u emisiji kod Ognjena Amidžića gostovao Aca Lukas koji je otvoreno govorio o svojoj svađi sa Jelenom Karleušom. Sa njim u emsiji bile su i Luna Đogani, pobednica “Zadruge 2”, kao i nova voditeljaka Zadruge Tamara Đurić.

Tamara Đurić

Nakon što je Lukas završio svoju ispovest, a nije bio baš velikodušan kada su reči u pitanju, Tamara Đurić je dobila zadatak da kaže koja osoba sa estrade joj se najmanje dopada, a ona je izabrala Karleušu.

– Karleuša je najveća seljančura na estradi. Ne poštuje verske praznike, ma ništa joj nije sveto. Ne poštuje ni publiku ni kolege. Seljački i transparentno demonstrira silu, pa posle viče: “Kuku, lele, policijo pomagaj”  – rekla je Tamara.

Zatim je objasnila od kada datiraju njene nesimpatije.

-Iznervirala me je kada je za Božić objavila Cecinu sliku iz manastira aludirajući da je ona đavo i čestitala praznik – ispričala je novopečena voditeljka.

Jelena Karleuša

Tamara Đurić je otišla korak dalje, pa se izjasnila i o aferi sa Vranješom.

– Drska je i puna sebe, a izblamirala se pred celom Srbijom. Trebalo je da kaže: “Sramota me je, priznajem sve” i svi bi joj oprostili, a ona je nastavila istim tempom – ispričala je Tamara.

Prisetila se i situacije kada je Karleuša udarila foto – reportera.

– Pljuje po svima godinama, a očekuje da joj ćute. Sad svako ima pravo da joj kaže: “Ćuti ti p*rnićarko, idi slikaj se gola!”- rekla je ona u emisiji kod Ognjena Amidžića.

SD

Advertisements
Loading..
Advertisements

Comments are closed.