Informativni portal za dijasporu

Čovek napravio neviđeni šou u Grandu: Udvarao se Jeleni, a onda Marija brutalno reagovala! – (VIDEO)

Dino Ramić i ove godine takmiči se u “Zvezdama Granda”, a u prvom krugu opredelio se da otpeva pesme “Ljubavi” Šerifa Konjevića i “Čovek lutalica” Šabana Šaulića.

Podršku je dobio jedino od Viki, koja je ubrzo isključila svoj taster, jer kako kaže, dala mu je “da” pošto nije mogla da dopusti da jedan pravi narodnjak ne dobije nijedan glas. Saša Popović je vrlo brzo odreagovao i uzeo ga u svoj tim, jer smatra da bi bila šteta da se ovaj momak ne pojavi u drugom krugu.

Jelena je pitala takmičara da li se od prošle sezone malo smirio i uozbiljio, a obzirom da je Dino bio zbunjen njenim pitanjem ona je htela da ustane i napusti studio.

“Gde si pošla, šta si se prepala”, pitao je Dino Jelenu na šta je ceo studio počeo da se smeje. Kandidat je u jednom trenutku počeo pop divi i da peva pesmu “Jelena”, na šta mu je Marija poručila da prestane odmah obzirom da u blizini sedi Jelenin muš Duško Tošić.

U jednom trenutku Dino je izjavio da bi voleo da bude u Marijinom timu, a Marija je ko iz topa pritisnula taster i prokomentarisala da je raspoložena zbog rođendana i da pristaje da mu bude mentor.  

estrada/dijaspora
Loading..

Comments are closed.