ČLAN PRODUKCIJE UČINIO STROGO ZABRANJENO: Prokrijumčario – Pa mu krišom dao! Isplivao šokantan snimak… (VIDEO)

Nije očekivao da je usnimljen u nezgodnom trenutku…

Milan Milošević je jedan od najpopularnijih voditelja “Zadruge”. Njegovo učešćeše u prvoj sezoni donelo mu je bogato iskustvo u razotkrivanju najkomplikovanijih gestova i odnosa učesnika.

Kao takav, Milan često ima neposredan pristup sa svima, te na taj način dolazi do informacija koje zadrugari verovatno ne bi rekli nekom drugom, jer imaju osećaj da je on jedan od njih i nemaju onaj “kruti stav” kakav možemo videti kada su “Pitanja novinara”.

Milan Milosevic,
Milan Milosevic,

Ipak, njegov prisan odnos često nailazi na zlonamerne komentare, gde Milana optužuju da je pristrasan prema nekim učesnicima, te da je prema drugima izuzetno oštar.

Milan Milosevic,
Milan Milosevic,

Na društvenim mrežama isplivao je video na kome možemo videti kako Milanče uzima sa stola posudu i nešto krišom stavlja u nju, a zatim je krije pod duks.

U sledećem trenutku Bora Santana seda pored njega, a Milošević mu šapuće: “Ma sve pojedi ovo”, što je Santana odmah i uradio.

Pogledajte prilog:

https://www.tiktok.com/@rijaliti_zajebant/video/6967279873220021509?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.srbijadanas.com%2Fvip%2Fzadruga%2Fmilan-milosevic-zadruga-kradja-2021-05-28&referer_video_id=6967279873220021509&refer=embed

SD

About E-dijaspora