“ČEKALA ME JE NA IZLAZU – OGORČENA”: Drama Frana i Veštice dostigla vrhunac! Pujas je brutalno otkačio… (VIDEO)

“Ne želim vezu sa njom…”

Hrvatski model Fran Pujas pojavio se kao pravo osveženje u “Zadruzi 4”, gde je brzo osvojio srca publike i zauzeo peto mesto u superfinalu.

Visoki plasman Fran, kako kaže, nije očekivao, a u rijalitiju je bio od samog početka, pa sve do kraja. Ušao je kao zauzet momak, a izašao kao slobodan.

Na paparace i javni život još uvek nije navikao, ali je za ekipu novinara bio voljan da da prvi intervju po izlasku iz imaginarijuma. Iskoristili smo priliku da ga pitamo o svemu što ga je sačekalo nakon “Zadruge”, a posebno nas je zanimala afera sa starletom Anđelom Vešticom.

Fran Pujas,
Fran Pujas,

Anđela je Frana došla da sačeka na finalu “Zadruge” i to sa njegovom majkom. Ipak, pošto se sve odužilo, otišla je pre nego što je on izašao. Pujas je rešio da joj se na tome zahvali, pa joj se već sutradan prvi javio.

Dopisivanje je dovelo do toga da se njih dvoje vide, pa čak i budu intimni. Proveli su dva dana zajedno, a onda je zadrugar rešio da preseče taj odnos.

Vešticu je to očigledno povredilo, pa je u javnost pustila golišavu fotografiju zgodnog zadrugara iz njenog stana, sa opisom “Imaćemo bebu”, a onda je objavila i snimak na kome priča kako ga je videla nadrogiranog u kolima.

Instagram,
Instagram,

Fran je rešio da nam ispriča svoju stranu priče.

– Nisam poricao naš odnos. Ja sam se njoj prvi javio, dva dana smo proveli zajedno i rekao sam joj da nisam za vezu. Ne želim ništa sa njom. Ona je zbog toga bila ogorčena, počela je da mi piše da se već zaljubljuje… U “Zadruzi” su stizala neka hipotetička pitanja vezano za nas, onda me je ona čekala sa mojoj mamom kada sam izlazio, tako je sve počelo. Međutim, otišla je dok sam ja izašao, pa smo se nakon toga čuli i dalje znate – rekao nam je Fran, a onda prokomentarisao to što je Anđela okačila njegovu intimnu fotografiju.

Andela Vestica,
Andela Vestica,

– Video sam tu sliku. Da, ta fotka je iz njene kuće. Nisam znao da me slika. Ja nemam njene takve fotografije. Ne bavim se takvim stvarima – priznao je Pujas.

A celu izjavu poslušajte u videu KLIKOM NA OVAJ LINK!!

SD

About E-dijaspora