BRUTALNO IZVREĐAO ĐOGANIJA: Na nacionalnoj osnovi ponižava pevača – Isplivala sramna prepiska…

Tuga…

Nakon izlaska iz rijalitija “Zadruga”, reper Nenad Aleksić Ša ne prestaje da šokira javnost iz raznih razloga. Veza sa Tarom Simov pominjanje bivše supruge u negativnom kontekstu i svađe sa Zadrugarima su redovan predmet komentara na društvenim mrežama, ali sada je uradio nešto i preterao je.

Reper više ne bira koga će da vređa i s kim će da se svađa pa je ovaj put opleo po nekadašnjem kolegi i saradniku Bakiju B3.

Andrija Dogani (Baki B3),
Andrija Dogani (Baki B3),

Marko Đedović je objavio šokantnu prepisku Nenada Aleksića sa kolegom iz medija u kojoj je uvredio Bakija na verskoj i nacionalnoj osnovi! Iako je Ša želeo da sve ostane između njih, prepiska je objavljena na Instagramu, na profilu Marka Đedovića. Ša je tom prilikom napisao:

Instagram,
Instagram,

– Kako može da joj se sviđa Šiptar? Bajrush Đogan, predstavlja se kao Andrija Đogani. Ja sam njemu gostovao na pesmi, ali da ga gledam kao brata ne mogu – rekao je Ša.

Marko Dedovic, Nenad Aleksic Sa,
Marko Dedovic, Nenad Aleksic Sa,

Đedović je ovo naravno morao dodatno da prokomentariše, s obzirom da je Ša organizovao nastup upravo za Bajram:

– Dragi drugari, eto ko vam je prodao 260 ulaznica za gostovanje za Bajram i ko vas zabavlja. Mislim, 260 od kapaciteta koji je 1000. Koga vi plaćate drugari? Srećan Bajram još jednom svim dobrim ljudima! – napisao je Đedović i ovim prozvao Ša da mu nastupi nisu posećeni.

SD

About E-dijaspora