Informativni portal za dijasporu

BRUTALAN UDAR NA PRIJOVIĆKU: Ne zna šta je snašlo – Ni sanjati ovo nije mogla! (VIDEO)

Teške reči.

Već smo pisali o tome da je popularna pevačica, Aleksandra Prijović, dobila ulogu u dve epizode u seriji “Ubice mog oca”.

Otkrila je da glumi pevačicu Milu, koja se zaljubljuje na početku svoje karijere. Dodala je da se ona totalno razlikuje od lika koji glumi, ali da se odlično snašla u ovoj ulozi, te da možemo da očekujemo da će ponovo uploviti u glumačke vode.

Međutim, kada je objavljen njen intervju na zvaničnom Instagram profilu serije “Ubice mog oca”, krenula je lavina negativnih komentara na društvenim mrežama.

– A vala i vi svakog ubacujete u tu seriju!

– Obožavam seriju. Ali OVU personu nije trebalo da ubacite.

– Ova ne zna ni da priča (čitaj, sastavi prosto proširenu rečenicu), a tek da glumi.

– Ovo nema smisla pa koliko mi imamo mladih glumica koje su završile fakultet ili studiraju još uvek i san im je da dobiju bar najmanju ulogu. Vi zovete pevaljku iz šatora i snajku Bobe i Brene. Sramota velika!

– Toliko talentovanih mladih glumica na domaćoj sceni, a vi angažujete pevaljke.

– Strašno ko sve glumi – uzas.

– Us*ali ste seriju s njenom ulogom, zar nema nijedna druga glumica nego se estrada svuda meša! Ne kvarite seriju nekim glupavim likovima i pevaljkama. Može da glumi nekog fikusa u ćošku. Brate, bolje da ste nekoga sa ulice pokupili i ubacili u seriju. Želim da verujem da je ovo sve sprdnja.

Razbesneli su se fanovi pomenute serije i ovo su samo neki od komentara ispod videa.

Pogledajte njen intervju, koji je pokrenuo lavinu komentara:

SD

Loading..

Comments are closed.