Kenan Tahirovic, Rialda Karahasanovic,
Kenan Tahirovic, Rialda Karahasanovic,

BOLNA RIALDINA ISPOVEST: “Kada me je udario – Kenan mi je rekao ovu grozotu…”

U rijalitiju je delovao kao miran i povučen momak…

Nakon što su mediji preneli da je Kenan Tahirović nakon burne svađe udario svoju devojku pevačicu Rialdu Karahasanović, maneken je to brže- bolje demantovao za jedan bosanski portal. Kako je rekao, do sukoba je došlo, ali isti nije bio toliko buran kako je predstavljeno u medijima. No, fotografija na kojoj se vidi da je Rialdi od siline udarca pukla usna, govori drugačije.

U ispovesti za Rijaliti plus, Rialda otkriva šta se zaista desilo i priznaje da je u jako lošem psihičkom stanju zbog toga što nije uvidela pravu istinu tokom svoje veze sa manekenom.

Kenan Tahirovic, Rialda Karahasanovic,
Kenan Tahirovic, Rialda Karahasanovic,

Da li je istina da te je Kenan udario i kako je do toga došlo?

– Jeste, istina je! Bili smo u kolima na putu do lekara i tada je sve počelo banalnom svađom. Međutim, on je počeo da me vređa, psovao mi je boga i nastao je opšti haos. Pri povratku u moj stan, pokušala sam normalno da razgovaram s njim, međutim, on je samo ponavljao kako sam ja kurvetina i da su ljudi u pravu za sve što su mu govorili o meni. Nakon toga sam i ja uvredila njega, a on se okrenuo i pljunuo mi u lice. U afektu sam mu uzvratila, a onda me je on udario.

Otkud vas dvoje ponovo zajedno, kada ste prethodno raskinuli?

– Želela sam da pokušamo da ponovo budemo zajedno. Volela sam ga i nisam mogla da se pomirim sa činjenicom da to nije onaj isti čovek sa kojim sam provela deset meseci u rijalitiju. Za mene je to bio veliki poraz. Pokušavala sam svakodnevno da nađem neko opravdanje za sve njegove postupke nakon što smo izašli iz rijalitija, čak sam i u sebi tražila krivca. Zaista sam želela da uspemo kao par, želela sam da ponovo budemo zajedno nakon raskida, ali sada vidim da je to bila jedna velika greška.

Kenan Tahirovic, Rialda Karahasanovic,
Kenan Tahirovic, Rialda Karahasanovic,

Da li ćeš preći preko ovoga što ti je uradio?

– Nikada!

U vašoj vezi je uvek delovalo kao da si ti loš, a on dobar policajac… Kako to?

– Dobro si primetio, a to je i sada ispalo tako. Ja sam lažov koji želi njega da optuži i uništi, a on je u celoj ovoj priči nevin. Nakon što se pojavila informacija da me je udario, dobila sam na hiljade jezivih poruka i to uglavnom od žena koje mene osuđuju i napadaju. Očigledno da je naših deset meseci veze bila kalkulacija sa njegove strane i da je samo želeo da predstavi sebe u jednom svetlu koje nema veze s njegovom pravom prirodom. Verovala sam mu, a on je samo gledao svoj interes.

Rialda Karahasanovic, Kenan Tahirovic,
Rialda Karahasanovic, Kenan Tahirovic,

Deluje da Kenan nikada nije stao u tvoju odbranu, što su primetili i zadrugari dok ste boravili u rijalitiju. Da li je tako bilo i kada ste izašli iz Zadruge?

– On se i u rijalitiju družio sa ljudima koji su mene vređali i ponižavali, ali ja jednostavno nisam želela tome da pridajem previše pažnje. Smatrala sam da on nije tip muškarca koji će da se svađa i tuče zbog banalnih svađa i koškanja, koja su normalna za rijaliti program, pa sam zato i prelazila preko svega. Međutim, njegovo pravo lice se videlo kada smo izašli napolje jer je tada počeo još gore da se ponaša. Njegovi fanatici (fanovi) su mene vređali, napadali, pravili teorije zavere, a sve to bi on podržavao tako što je s njima razmenjivao poruke i uzvraćao im lepim rečima. Čak je i njegov brat podržavao neke stranice na društvenim mrežama na kojima su mene degradirali, a onda sam saznala od administratora tih grupa da se svi oni privatno druže. Iskrena da budem, sve to mi je jezivo i kajem se što ranije nisam videla u šta se upuštam. Poražavajuće je kada vidiš da čovek kojeg voliš kalkuliše i sve radi zarad lajkova na društvenim mrežama.

SD