“BOLESNE PRIČE – ONI NIKADA NISU BILI INTIMNI”: Drugarica iz Švedske konačno sve javno otkrila – Isplivala istina…

Isplivala istina…

Marija iz Švedske, tvrdi da su joj Nenad Aleksić Ša i Jelena Batos naneli veliku štetu u rijalitiju „Zadruga“ tako što su rekli da je ona bila reperova ljubavnica.

Kako sada Marija tvrdi, to je apsolutna laž.

Nenad Aleksic Sa, Jelena Batos,
Nenad Aleksic Sa, Jelena Batos,

– To su bolesne priče, poslednjih pet godina ga nisam videla. Nisam ja ničija ljubavnica, a pogotovo ne od Nenada Aleksića Ša. Demantujem žestoko sve što su on i Jelena rekli u rijalitiju, imam porodicu i supruga. Doveli su me u neprijatnuu situaciju, ljudi odavde znaju ko sam i šta sam. Grozno je slušati takve gluposti, nisam rijaliti fan, niti gradim život od rijalitija. Ne žilim da se obogatim takvim načinom igre. Ja da želim, mogu sutra da uđem u „Zadrugu”, ali nema potrebe da se sa 36 godina blamiram – poručuje Marija i objašnjava kako se poznaje sa Nenadom.

Nenad Aleksic Sa, Jelena Batos,
Nenad Aleksic Sa, Jelena Batos,

– Još jednom napominjem da nikada nisam bila sa Nenadom, videla sam ga jedanput tokom 2012. godine i to zajedno sa Jelenom. Tada smo ona i ja iznajmile apartman, došli su Nenad i Novak po nas, otišli smo na splav gde smo naručili koktele, a kasnije smo išli na picu. On i Jelena su se pokačili na splavu, njemu je zasmetalo njeno ponašanje.

Nenad Aleksic Sa, Jelena Batos,
Nenad Aleksic Sa, Jelena Batos,

Jelena je kasnije tvrdila da spavao u tom apartmanu, ali ne mogu da se setim. Njih dvoje sam sutradan slikala na doručku. I to je cela priča, koliko sam upućena on i Jelena nisu bili intimni. Kada je trebalo da dođe do tog čina, on se iznervirao zbog njene priče i napustio apartman – napominje Marija iz Švedske koja sa jedne strane opravdava Nenadovo ponašanje u rijalitiju.

SD

About E-dijaspora