Dragana Mitrovic,
Dragana Mitrovic,

BIVŠA SVEKRVA PALI SVEĆE U CRKVI U NJENO IME: “Ona ima psihički problem – Pijana je i na lekovima…”

Uzvratila je udarac…

Prašina koju je podiglo gostovanje Dragane Mitrović u emisiji “Narod pita” se i dalje ne stišava. Da podsetimo, Mitrovićeva je u bolnoj ispovesti podelila sa gledaocima kroz suze, između ostalog, da ju je Marko, tadašnji suprug, navodno psihički i fizički maltretirao, a do detalja je ispričala i kako ju je, kako tvrdi, rukama udarao u glavu i to sve pred svojom majkom koja nasilje nije pokušala da spreči.

Bivša zadrugarka je takođe svoju nekadašnju svekrvu optužila da ju je u decembru mesecu “razvlačila bosu po snegu”, a sada se po ovom pitanju oglasila i njena bivša svekrva Milanka, koja Draganine navode oštro demantuje.

Dragana Mitrovic,
Dragana Mitrovic,

– Jutros mi je prijateljica koju je ona spominjala poslala, pregledala sam sve. Ne znam šta da kažem, verujte mi. To što je rekla da je on nju tukao po glavi, a ja tu bila, to nije tako! Ja se kunem u Boga da se to nije desilo, ona je njega udarala! Vukla je bosu po snegu nisam, bila je u papučama i izvela sam je da se ne bi svađali. Tada je ili bila pijana ili na lekovima, ali nije bila pri sebi. Što nas ne ostavi više na miru? – pita se Milanka, koja tvrdi da joj Mitrovići ništa ne rade, te da treba da ih se okane i ističe da joj nije jasno zbog čega stalno plače.

Dragana Mitrovic,
Dragana Mitrovic,

– Ona je to radila ovde sve godine koliko je kod nas bila, non stop je plakala, imala zamerke – na poslu, tamo, vamo… Jedino u prodavnici obuće je bila dobra sa šeficom, a nigde drugde nije bila dobra. Ja iskreno mislim da ona ima neki psihički problem – ističe bivša svekrva.

Milanka je svojevremeno otkrila šokantne detalje iz privatnog života i odrastanje nekadašnje snaje Dragane, koja je preksinoć u emisiji demantovala da joj je otac alkoholičar. Dragana je takođe tada rekla da je Milanka zloupotrebila informacije koje joj je o njoj rekao sin Marko, što Mitrovićka oštro demantuje i kaže da joj se Dragana lično poveravala.

Dragana Mitrovic,
Dragana Mitrovic,

Dragana je meni ispričala sve za njenog tatu, za tu rumunsku konobaricu, da ju je terao iz kuće… Pa, sve mi je ispričala, kako bih ja to znala?! Takođe, meni lično je rekla za one pokušaje silovanja, ja sam lično plakala! Rekla sam joj:”Kako je moguće da tako nešto ne ispričaš svojim roditeljima”, kaže ona: “Pa, bila sam mlada”. To nikada ne bih ni ispričala, nego kada je počela da laže da sam je tukla, da sam je vukla po snegu… – priča Milanka i poručuje da bivšu snaju, uprkos svemu, ne mrzi.

– Meni je nje bilo žao i u “Zadruzi” što je plakala i dan danas kad odem u crkvu upalim joj sveću i pomolim se da nađe mir i sreću u životu. Gledala sam je kao ćerku, rekla mi je hiljadu puta da ni na koga nema zamerku, već na Marka. Moj Marko je imao puno grešaka, ali ona je jako komplikovana osoba. Sada, kada se ponovo potegla priča, Marko mi je rekao: “Mama, nek priča šta hoće, mene stvarno više ne interesuje, nemam nameru s njom da se prepucavam. Ako joj dam demant, ona će opet se oglašavati i to će ići u nedogled”.

SD