Marko Janjušević Janjuš, Dejan Dragojevic,
Marko Janjušević Janjuš, Dejan Dragojevic,

“BESKUĆNIK – OSTAVIO SI SVOJE DETE GLADNO”: Obezbeđenje na vratima – Janjuš popucao po svim šavovima… (VIDEO)

“Imaćeš ozbiljne sukobe sa mnom, je**ću te svaki dan…”

Milan Milošević okupio je zadrugare, kako bi birali između dvoje potrčaka, Viktorije Mitrović i Marka Janjuševića Janjuša:

– Krenuću od Viki, meni je ona skroz okej, ona je stvarno iskrena. Za Janjuša bih rekao da je prvi kralj koji je beskućnik, on ponižava svoju suprugu, jer je on ovo njoj priređivao od prve sezone, onih stepenica, mogla je da vidi direktno šta joj muž predstavlja, sve radi na silu. Odnos sa Majom je bio isfoliran, po mom mišljenju to nije normalno i nije smešno, on sve radi isto, njega ne interesuje ništa van, ovo je njegovo bitisanje. Ne sviđa mi se njegov rijaliti, što sa 37 godina živi u Etno selu – počeo je Dejan.

– Ti si jedna pi*kica mala, ja nisam beskućnik, imam svoj stan, imaćeš ozbiljne sukobe sa mnom, je*aću te svaki dan! – odgovorio mu je Janjuš.

– Ostavio si svoje dete gladno, a Maja je morala da te izdržava! – dodao je Dejan.

Marko Janjušević Janjuš,
Marko Janjušević Janjuš,

– Ti si mamu ostavio, pi*ko jedna! – nastavljao je Janjuš.

– Sram te bilo, žena ti oprašta prvu, drugu i treću sezonu, on je go*no od čoveka, ne voli svoju ženu, sve vreme živi u Etno selu! Sram da te bude, ti si go*nar klasičan, napada Takija, čovek ima toliko godina koliko ima – govorio je Dragojević.

Dejan Dragojevic,
Dejan Dragojevic,

– Kakav je tvoj život, zalizana pi*ko?! Možeš to ovde, ne znam ni što raspravljam sa ovim – pobesneo je Janjušević.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

SD