“BEBA IMA PREKO 4 KILOGRAMA – ISTA JE MARKO”: Anabela videla unuku – Pa javno progovorila o pomirenju sa zetom… (VIDEO)

Novopečena baka ne krije sreću…

Anabela Atijas se oglasila i otkrila kako se oseća nakon što se njena ćerka Luna Đogani porodila.

Pevačica kaže da je sve brzo prošlo, osim poslednje nedelje, pa priznaje da je videla bebu koja liči na oca Marka Miljkovića.

– Sve što budu brinuli, ja ću da pomognem. Ne znam za druge, ja nisam skakala jer sam ja imala hiljadu scenarija u glavi. Luna je dobro, zvala me, vidim da je jako srećna što je sve dobro. Ma, predivno. Videla sam unuku, ista je tata, videla sam sliku. Preslatka je, bucka, velika, ima preko četiri kilograma, živa je i zdrava. Beba je bila velika, morao je carski rez – rekla je Anabela i dodala:

Instagram,
Instagram,

– Hvala doktorima i svima. Marko je ispao divan muž i otac, bila sam opuštena, ja sam žena koja ima malo dete, sve je bilo pobrkano, emocije su bile pomešane, a sutra putujem, imam poslovne obaveze. Drago mi je što Luna ima nekog ko brine. Ovo je velika stvar, posebno u vreme korone, bila je briga.

Luna Dogani,
Luna Dogani,

Na temu pomirenja sa Markom Anabela nije želela da govori.

– Neću da pričam na tu temu, najvažnije su Luna i beba, to je osetljiva tema. Svi negde idemo ka tome da njih dve budu dobro i srećne. Popili smo u čast svega ovoga. Dobila sam unuku, ljudi – ističe Anabela.

Šta je poručila Lunina sestra, Nina Đogani, saznajte u vido prilogu u nastavku:

SD

About E-dijaspora