Informativni portal za dijasporu

AUUU – BIĆE ŽESTOKO KADA LUNA ČUJE OVO: Kija sve šokirala komentarom koji se odnosi na Marka Miljkovića (VIDEO)

Na televiziji Pink upravo je počeo spektakl “Zadrugovizija”, a prvi su na scenu stupili Marko Miljković, Stefan Karić i Mima Živković. Njih troje će večeras izvesti imitaciju Harisa Džinovića, a pevaće pesmu “Laže mjesec”.

Mima, Marko i Stefan su se potrudili da izgledaju što bolje i da verno izimitiraju Harisa, a žiri je imao šta da kaže na njihov nastup.

Advertisements

– Stefane, mnogo bolje pevaš na splavu nego ovde. Mima vas je izvukla. Marko, slažem se za šešir i sviđaju mi se tvoji završeci.

Dajte nam zabavu, okej, Haris je statičan, a ona je najveći Haris od vas troje – rekao je Gastoz.

– Ovaj Haris mu nije stajao (Marku) sem što je skinuo Harisov glas, simpatičan si, dobićete dobru ocenu, svo troje ličite na Harisa. Mima, ti si najverodostojniji Haris, ni brkove ne skidaj.

A htela sam da kažem, normalno da su Marko i Gastoz prijatelji kad vole da dele stvari. Molim te da se uozbiljiš i budeš sa sledećom pobednicom ”Zadruge” – rekla je Maja.

– Ja mislim da je Stefan bio najgori (smeh). Bio si najgori od sve dece. Drago mi je što komentarišem imitacije, bili ste super, Marko me je oduševio i super si tamo, samo tako nastavi.

Cile je jako moj dobar prijatelj i ja ga mnogo volim i od mene može da očekuje 12 poena – rekla je Kija.

Komentare žirija pogledajte u nastavku:

SD

Advertisements
Advertisements
Loading..

Comments are closed.