Aleksandra Subotic,
Aleksandra Subotic,

ALEKSANDRA BEŽALA IZ RIJALITIJA – PRODUKCIJA NAJAVILA TUŽBU: Izašla zbog deteta – Pa usledila sačekuša…

Izdala produkciju…

Aktuelna zadrugarka Aleksandra Subotić već treću sezonu učestvuje u rijalitiju na Pink televiziji, a prethodno njeno učešće završeno je diskvalifikacijom.

Naime, Subotićeva je ušla u “Zadrugu 2” sa tadašnjim dečkom Davidom Dragojevićem, a kada je diskvalifikovana, vratila se kako bi se njemu osvetila jer je ušao u vezu sa Anom Korać, a sada je ušla ponovo, ali ovaj put sama.

Aleksandra Subotic,
Aleksandra Subotic,

Da je rijaliti učesnica sklona diskvalifikacijama govori i podatak da je diskvalifikovana i iz rijalitija pre ovog na “Hepi” televiziji kada je izdala produkciju koja joj je izašla u susret i pustila je napolje do Centra za socijalni rad odakle se nije ni vratila u rijaliti.

Podsetimo, Socijalna radnica u Centru u Grockoj, pozvala je produkciju Hepi televizije i objasnila da je potrebno da Aleksandra Subotić, hitno dođe u njihove prostorije, jer se radi o detetu učesnice “Parova”, kojem preti da završi u hraniteljskoj porodici.

Aleksandra Subotic,
Aleksandra Subotic,

Kao i nekoliko puta do sada, produkcija je izašla u susret i organizatori su odvezli Aleksandru Subotić, koja je ubrzo rekla da ne želi da se vrati u rijaliti, a nije ni otišla u Centar za socijalni rad. Ispred zgrade su je sačekali David Dragojević i Srba Subotić, stric, koji su palicama pretili zaposlenima Hepi televizije.

– Rijaliti nije zatvor, ovde možeda uđe onaj, sa kim produkcija potpiše ugovor, ali i da izađe po pravilima ugovora, odnosno, izbace ga gledaci, ili svojevoljno – rekla je Anđela Lakićević, u emisiji “Vanredni sastanak”, u “Parovima”.

Aleksandra Subotic,
Aleksandra Subotic,

Aleksandra Subotić je odlučila da se ne vraća u vilu “Parovi”, za jednostano raskidanje ugovora Hepi televizija je tada najavila tužbu.

SD