VIP

PRVA SVAĐA SOFIJE I TERZE: Ne može da veruje – Teško će joj oprostiti ovo što je uradila pred njim…

Teško će joj oprostiti ovo što je uradila pred njim…

Borislav Terzić Terza je tokom žurke prvo plakao, a zatim plesao sa Sofijom Janjićijević, što je kasnije dovelo do njihove prve svađe, zbog njenog kockanja.

Borislav Terzić Terza se već sada profilisao kao jedan od najkontroverznijih učesnika ove sezone Elite, posebno zbog svog ponašanja prema Sofiji Janjićijević. Od početka sezone, Terza je često bio viđen u flertovanju sa Sofijom, iako insistira da nema stvarnih osećanja prema njoj, dok ga napolju čeka trudna devojka Milica Veličković. Situacija se dodatno zakomplikovala nakon što ju je prošle nedelje poljubio tokom žurke, što je pokrenulo pitanje kako će se ponašati na narednim zabavama.

Na žurki, Terza je pokazao emocionalnu nestabilnost, najpre su ga savladale emocije i rasplakao se, brišući suze pred zadrugarima. Kasnije, ipak, nije odoleo da priđe Sofiji, pa su zajedno zaplesali, ali se sve završilo svađom u dvorištu. On joj je zamerao na njenom ponašanju kao da joj je dečko.

– Kockaš se, blam – rekao je Terza.

– Sprdam se – rekla je Sofija.

– Treba da te gledam kako se kockaš – pitao je Terza.

– Ma, ja to ni ne znam, samo stiskam start. Kakve veze ima – kazala je Sofija.

Bora je očigledno odlučio da održi moralnu lekciju Sofiji iako njegovo ponašanje u psolednjim nedeljama je daleko od primerenog.

Moja ćerka je vernica

Sofijina majka se oglasila dva puta i ooba puta je negirala da se nešto dešava između nje i Terze:

– Nisam ništa gledala, radila sam, tako da ne mogu ništa da vam kažem jer ne znam o čemu se radi – poručila je Sofijina mama za “Pink.rs”.

To je potpuno različita priča u odnosu šta je Sofijina majka tvrdila nekoliko dana pre toga kada je pričala da je njena ćerka vernica:

– Neka se Milica ne plaši Sofije, nema šanse da ima sa njim bilo šta. Nije njen tip, ona je vernik, ona je vaspitana, nama to nije po Bogu da rušimo nešto nekome – rekla je Sofijina majka.

– Što ga je Milica pustila? Sofija njemu ne daje povoda. Neće doći do ničega tu nikako. Ne želim da razmišljam o tome. Nema nikoga unutra ko bi joj odgovarao. Ona je ušla unutra da se igra. Bože sačuvaj da nađe tamo dečka i muža – poručuje na kraju Sofijina majka.

Povezano

Back to top button