VIP

“ZVANIČNO UPALA NA BUDŽET”: Ana Kulić je “žena za sve” – Miljanina sestra samo niže uspehe…

Miljanina sestra samo niže uspehe…

Malo je poznato da je sestra poznate Nišlijke fitnes instruktorka, ali i studentkinja Filozofskog fakulteta.

Mlađa sestra rijaliti zvezde, Miljane Kulić, Ana Kulić pohvalila se pre tačno mesec dana svojim dnevnim uspehom na društvenoj mreži Instagram.

Trostruki uspeh u jednom danu

Ana Kulić u okviru priče na Instagramu objavila je kolaž fotografiju gde je navela šta je sve postigla za jedan dan.

– Ispit položen, trening odrađen, plata primljena – napisala je Miljanina sestra.

Instagram,
Instagram,

Ana je dobila ocenu 9 iz predmeta Istorija antičke filozofije II i svojim primerom pokazala da je sa 22 godine moguće studirati, trenirati, ali i zarađivati za sopstveni život.

Upala na budžet

Mlađana Kulićeva je nastavila da niže uspehe i ovog meseca, ali nije želela da bude skromna, te je svoja dostignuća podelila sa pratiocima.

– Ovih dana sam imala temperaturu preko 38, uz to sam spremala tri ispita, juče položila jedan, maločas preostala dva. Sada sam zvanično upala na budžet i primila svoju platu. Stoga, danas ja častim – napisala je Ana Kulić na Instagramu.

Instagram,
Instagram,

Potencijalni prekid trudnoće

Podsetimo, Miljana Kulić opet je u blagoslovenom stanju.

Akutelna takmičarka rijalitija “Elita” odlučila je da prekine trudnoću. Međutim, do toga još nije došlo.

Miljani će ovo biti četvrti put da ide na kiretažu.

U oktobru 2019. godine, kada je napustila “Zadrugu 3” u suzama i uputila se u Klinički centar u Nišu, izvršila je pomenutu intervenciju. Tad je bio treći put da je Miljana odlučila da ne zadrži bebu.

Marija Kulić sama izvela na put 3 ćerke

Mariju Kulić, majku Ane, Miljane i Tijane, život nije mazio! Odrasla je sa majkom Spomenkom i bratom Pecom, a oca Branka, koji je bio alkoholičar i nasilnik, izgubila je sa 12 godina.

U 45. godini je saznala da je obolela od kancera krajnika, a u isto vreme preživljavala je drame sa ćerkama.

Tijana i Ana su imale udese, dok se Miljana borila za život zbog operacije smanjenja želuca. Marija je sudbonosno “da”, 13 godina starijem, Siniši Kuliću izgovorila čim je postala punoletna, a godinu dana kasnije dobila je Miljanu. Sa 24 je rodila Tijanu, a posle četiri godine i Anu.

– Bila sam zrela za svoje godine, pa sam sama vodila računa o deci. Miljana je bila zahtevno dete, stalno joj je nešto falilo, pa nisam spavala dok nije porasla. Pored svih obaveza sam i radila u svom dragstoru. Siniša mi nije pomagao oko dece, jer je noću radio, a danju spavao. Prodavao je auto-delove, držao je sportsku kladionicu, bilijar klub, kafanu… – otkrila je svojevremeno Marija Kulić.

Miljana je bila najposlušnije dete

Majka Kulićevih je svojevremeno progovorila o vaspitanju kćerki:

– Kod mene je morao da se zna red! Miljana me je najviše slušala. Nikada nije zakasnila, dok su Tijana i Ana moljakale da ostanu duže napolju. Siniša nije bio strog, ali nije voleo da se provokativno oblače. Govorila sam mu: “Pusti ih, kad će ako neće sad. Važno je da im nisu gole s*se i da im se ne vidi d*pe” – pričala je svojevremeno Marija.

Iako je Miljana bila najposlušnije dete, Mariji je zadala najviše glavobolja. Jedna od njih bila je kada joj je saopštila da ulazi u rijaliti “Maldivi”, koji je bio početak njene rijaliti karijere, koja je duga već deceniju.

– Bila sam protiv toga, ali nisam mogla da je sprečim jer je imala 19 godina. Oduvek ju je privlačio javni život. Dok je bila mlađa, često smo odlazili u komšiluk kod jedne bake. Tamo su njih dve gledale “Zvezde Granda”, a baka bi joj rekla: “Miljana, zašto ne nađeš nekog dečka poput Dušana Svilara? Vidi kako je fin i vaspitan.” Moja ćerka je to bukvalno shvatila i počela da opseda javne ličnosti. Kada sam saznala za to, odvela sam je kod psihijatra da vidim zašto je zaluđena ljudima sa televizije. Dane je provodila razmišljajući o njima. Bilo je strašno. Ali kada je ušla u rijaliti, prestala je sa tim – svojevremeno je otkrila Marija Kulić, čije ćerke su svaka na svoj način i u različitim sverama postale uspešne.

Povezano

Back to top button