VIP

UPRAVO JE DISKVALIFIKOVANA: Lomi kamere i uništava sve na imanju – Drama u Šimanovcima… (VIDEO)

Drama u Šimanovcima…

Prokockala je šansu koju joj je pružila televizija Pink!

Produkcija je obavestila zadrugare da je Ivana Keneški diskvalifikovana iz rijaliti programa “Elita” i da će televizija Pink potraživati od nje na sudu 50 hiljada evra.

– Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Ivana Keneški diskvalifikovana i ona će na osnovu ugovora snositi kaznu od 50.000 evra, a Pink će je tužiti u skladu sa tim – glasilo je pismo.

Desio se incident ispred prodavnice kada je Ivana ušla u sukob sa članovima obezbeđenja.

Iako se na snimku ne vidi jasno da je fizički nasrnula na momke iz obezbeđenja, kruže komentari na društvenim mrežama da je udarila jednog momka.

U jednom trenutku, na snimku koji je ugledao svetlost dana samo se čuje komešanje ostatka kolektiva, i neverica zbog scene kojoj su prisustvovali.

– “Ova je luda”, “Izbacite više ovu budalu”, “Bože, ona nije normalna” – samo su neki od komentara koji se čuju na snimku.

Sada je na društvenim mrežama osvanuo još jedan snimak na kom se vidi kako Ivana lomi inventar po imanju. Ovaj snimak još uvek nije objavljen na zvaničnom Jutjub kanalu “Elite”.

Ovo je zapravo pravi razlog zbog kojeg je udaljena sa imanja u Šimanovcima. Zadrugarima je strogo zabranjeno da ulaze u sukobe sa voditeljima, članovima obezbeđenja, reporterima, kao i da lome bilo šta na imanju.

Ivana je čupala cveće, obarala saksije, kamenjem gađala kapiju, ubacivala predmete u vodu, udarala u kameru, dok je obezbeđenje pratilo po imanju.

U “Eliti” vlada nulta tolerancija na nasilje i ovakvo ponašanje je nedopustivo. Ivana je zbog ovog loma na imanju hitno udaljena iz rijalitija i moraće da plati 50.000 evra zbog kršenja ugovora.

Kako je izgledala ova situacija pogledajte u video prilogu KLIKOM NA OVAJ LINK!

Povezano

Back to top button