VIP

UROŠ RAJAČIĆ SE GUŠI U SUZAMA: Obratio se majci sa potresnim rečima… (VIDEO)

Obratio se majci sa potresnim rečima…

Izvinjava joj se što mora da gleda neke situacije koje se dešavaju u rijalitiju!

Veliki šef je obavestio zadrugare da je Ivana Keneški diskvalifikovana iz rijalitija i da će je Pink televizija tužiti zbog kršenja ugovora.

– Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Ivana Keneški diskvalifikovana ona će na osnovu ugovora snositi kaznu od 50.000 evra a Pink će je tužiti u skladu sa tim – glasilo je pismo.

Nakon ovog obaveštenja, njen bivši dečko, Uroš Rajačić, je završio u suzama. Međutim, on je sve vreme pričao sam sa sobom i pravdao se da ne plače zbog odlaska njegove bivše devojke, već zato što nije sa majkom za rođendan.

– Izvini što sam došao u rijaliti i što moraš sve ovo da slušaš. Izvini što nisam s tobom za rođendan. Samo budi živa i zdrava, to mi je jedino bitno. Dođem ovde da mi neko govori loše za majku i govori da će je staviti u grob – rekao je Uroš.

Podsećamo, na društvenim mrežama je osvanuo klip na kom se vidi da se desila neprijatna situacija ispred prodavnice.

Naime, takmičari su dobili priliku da odu u prodavnicu i kupe sve što će im trebati ove nedelje, ali se puki odlazak po namirnice pretvorio u haos, nakon što je takmičarka Ivana Keneški nasrnula na obezbeđenje.

U jednom trenutku, na snimku koji je ugledao svetlost dana samo se čuje komešanje ostatka kolektiva, i neverica zbog scene kojoj su prisustvovali.

– “Ova je luda”, “Izbacite više ovu budalu”, “Bože, ona nije normalna” – samo su neki od komentara koji se čuju na snimku.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Povezano

Back to top button