VIP

VESTI IZ NIŠA NISU DOBRE: Marija Kulić obavijena tugom – Miljana još nije svesna šta se dogodilo…

Miljana još nije svesna šta se dogodilo…

Miljana nije još uvek svesna da su lekovi koje pije možda oštetili plod koji nosa. Marija Kulić je veoma tužna, a koliko žali zbog cele situacije stižu vesti iz Niša.

Vest da je Miljana Kulić ponovo trudna sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, a to je duboko uznemirilo njenu majku, Mariju Kulić. Marija, koja je već godinama oslonac i podrška Miljani u najtežim životnim trenucima, otvoreno je priznala da nije sigurna koliko još može izdržati.

Posebno je zabrinuta jer Miljana, prema njenim rečima, nije sposobna da sama preuzme odgovornost za brigu o detetu, a Marija više nema snage da odgaja još jedno dete. Njena zabrinutost kulminirala je tokom gostovanja u jednoj emisiji, gde je pred kamerama kroz suze otkrila koliko je emotivno iscrpljena zbog situacije sa svojom ćerkom i njene nesposobnosti da se nosi sa životnim obavezama.

Iako Miljana još uvek nije donela konačnu odluku o sudbini bebe, tenzije u porodici Kulić rastu. Marija je jasno stavila do znanja da ne može preuzeti ulogu staratelja, a upravo stižu nove informacije iz Niša koje bi mogle dodatno uticati na njihovu situaciju.

Blic piše na osnovu izvora bliskog Kulićima kaže da je nakon besa, Marija sada zabrinuta:

– Marija je reagovala onako kako je zaista mislila. Vi nju morate razumeti. Miljana pije lekove zbog svog psihičkog stanja i velika je verovatnoća da neće smeti da ih uzima kako trudnoća bude odmicala. To će se odraziti na njeno zdravlje, a sa druge strane i na zdravlje bebe. Marija jedino o tome razmišlja. Ona je zabrinuta za Miljanino zdravlje, ali i zdravlje deteta koje treba da se rodi. Svi su svesni da je Marija ta koja je odgajala Željka, kojeg je Miljana dobila sa Ivanom Marinkovićem i svesna je da će to morati i sa drugim detetom – kaže izvor za Blic i dodaje:

– Marija nema više ni snage da se bori sa decom, a na sve to ima Miljanu o kojoj konstantno brine i oko koje se stresira. Uništeno joj je zdravlje, a svesna je da Miljana o tom detetu neće brinuti kako treba – tvrdi izvor.

Evo šta će biti sa tužbom

– Marija je to rekla u afektu, ali mislim da tu nema smisla ni osnova. Ona o tome sada ne razmišlja, njoj je bitno da vidi Miljanu, da ode na taj lekarski pregled i da se ustanovi kako plod napreduje. Takođe, želi da se konsultuje sa svim Miljaninim lekarima zbog lekova koje uzima, ali i koje je uzimala godinama unazad koliko mogu da utiču na to dete. Jako je zabrinuta i ne zna šta će da radi, svesna je da neće moći da ubedi Miljanu da ode u bolnicu i odustane od deteta. Zaista joj je teško – kaže izvor za Blic.

Tvrdi da Miljana ima pormećaj opesije

Marija je nedavno gostovala u emisiji Ami Dži i tom prilikom je iznela svoju teoriju uzroka Miljaninog ponašanja:

– Ovo nije Miljanina prva trudnoća i da se ne slažem. Za Željka sam znala da će sve obaveze da padnu na mene, svi znaju da je nestabilna. Njen sklop ličnosti je takav da ona ne može samostalno skoro ništa da odradi i uvek se oslanjala na mene. Na današnji dan mi je umrla mama, kad je Miljana imala 12 godina. Miljana u strahu da ona ne izgubi mamu se vezala za mene i to je bio trenutak gubitka moje majke, gledala je mene tužnu… Morao je da prođe period gde sam mnogo tugovala. Konzervativna sam žena, staromodni trip, razmišljala sam i patila. Miljana je sve to videla i uplašila se da ne ostane bez mene, oslonca i podrške. Izbegavala je školu, non stop je htela da bude sa mnom – govorila je Marija, pa nastavila:

– Vodila sam je tamo gde babe bajaju od straha, psihologa, ali posledice su ostale trajne i oblik straha se preobrazio u psihičko stanje. Čini mi se da je sve gore i gore. Koliko sam bila protiv njenog ulaska u rijaliti, ona jedva čeka da prođe rijaliti i dosadno joj je kod kuće. Ne znam da li mi je lakše kad je sa mnom ili kad je u rijalitiju, tako je teška… Ume da bude mila i draga, neka je živa i zdrava, ali ume da bude… Ona ima poremećaj opsesije, za ovu osobu koju kaže da voli – dodala je Kulićka.

Povezano

Back to top button