VIP

BROJI SE SITNO: Zvezdan potvrdio ulazak u Šimanovce – Anđeli Đuričić neće biti dobro…

Anđeli Đuričić neće biti dobro…

Mnogi su želeli da ga ugledaju u Beloj kući, a sada će se to i ostvariti!

Anđela Đuričić, poznata učesnica “Pinkovih” programa, postala je jedno od najzapaženijih lica rijaliti šoua “Zadruga”. Njena iskrenost i otvorenost brzo su je izdvojile od ostalih učesnika, pridobivši simpatije ne samo publike, već i takmičara.

Ističući se stavom protiv slobodnih odnosa i veza sa zauzetim muškarcima, Anđela je izgradila imidž moralnog stuba u Beloj kući, što su gledaoci sa oduševljenjem pratili. Njeni roditelji su sa ponosom pričali o njoj u rodnim Đenovićima, dok je ona postajala sve popularnija.

Kada je ušla u “Zadrugu 5”, Anđela se predstavila kao frizerka, navodeći da se planira vratiti tom poslu nakon završetka šoua. Ipak, ta ambicija još nije realizovana, ostavljajući mnoge da se pitaju šta budućnost nosi za ovu mladu ženu.

Tokom svog prvog učešća u petoj sezoni “Zadruge”, Anđela je započela romantičnu vezu sa Matijom Matijevićem. Iako je njihov odnos bio blizak, nikada nije prešao granice poljubaca i razgovora, što je doprinelo atmosferi tajanstvenosti.

Međutim, u narednoj sezoni, Anđela je šokirala sve započevši vezu sa Zvezdanom Slavnićem, muškarcem starijim 22 godine i bivšim osuđenikom. Zvezdan, tada u vanbračnoj zajednici sa Anom Ćurčić, našao se u centru drame kada su njegova i Anđelina osećanja postala javna, isto kao i njihova veza.

Njihova romansa, koja je počela prijateljski, ubrzo je prerasla u otvoren odnos za publiku, što je izazvalo burne reakcije kako među gledaocima, tako i unutar same “Zadruge”. Iako je po izlasku iz rijalitija odlučila da se povuče iz javnog života, glasine o njenom povratku na male ekrane brzo su se pojavile.

Spekulisalo se mesecima da bi mogla biti deo novog rijalitija “Elita 8”, a postalo je još interesantnije nakon spoznaje da će se takmičiti i njen bivši partner Zvezdan Slavnić. Očekivanja su velika, jer bi njihov susret mogao doneti dodatnu dozu drame i uzbuđenja, na radost brojnih fanova rijaliti programa.

Anđela Đuričić ostaje enigma za mnoge, ali jedno je sigurno, gde god da se pojavi, sigurno neće proći nezapaženo.

Sa druge strane, Slavnić je još jednom zagolicao maštu svim fanovima, objavivši fotografiju iz “Zadruge 6”, kada je i sam bio učesnik rijalitija. Da li ovim najavljuje polako svoj povratak na male ekrane, ostaje nam da ispratimo u narednim danima.

Povezano

Back to top button