VIP

SAMO PAR DANA NAKON RASKIDA: Anita i Anđelo usnimljeni zajedno – Lica im govore više od hiljadu reči…

Lica im govore više od hiljadu reči…

Mnogi su bili u velikoj nedoumici, ali sada su stvari jasnije!

Pre nekoliko dana veliki deo publike ostao je zatečen nakon što su Anđelo Ranković i Anita Stanojlović potvrdili da su raskinuli. Da je svaki rastanak ogroman stres za svaku ženu, potvrdila je i pobednica “Elite 8” jednim kratkim oglašavanjem.

– Čisto da vas obavestim, Anđelo i ja smo raskinuli, ne sada, nego kada ste i vi u sve to sumnjali. Samo smo vešto prikrivali odrešene stvari. Bila sam dobra kada je trebalo da odemo na Pinkovu žurku ili na otvaranje doka – napisala je Anita pa dodala:

– Očigledno su našo najveći hejteri bili apsolutno sve u pravu kada su govorili neke stvari, ali iz poštovanja prema samoj sebi i moje ljubavi prema njemu neću ulaziti u detalje zbog kojih me je ostavio, to ću prepustiti njemu da objasni – napisala je Anita.

Sa druge strane, Anđelo je izneo koncizno i svoju stranu priče:

– Istina je da smo raskinuli, nije išlo. Kao što sto i do sada niste od mene čuli ružnu reč o mojim bivšim devojkama, tako nećete ni sada. Molim vas da poštujete moju odluku. Hvala od srca, Anđelo – napisao je Ranković na svom Instagram nalogu.

I dok je Ranković napustio srpsku prestonicu, pronašavši mir u prirodi, dok je Anita sve svoje slobodno vreme posvetila sinu Alekseju, najvažnijem muškarcu u njenom životu. Ipak, tuga ne može da se krije, a Stanojlovićeva nije to čak ni pokušala.

Ona je oko ponoći putem svog Instagram naloga izbacila video klip, i svojevrsni kolaž mnogobrojnih snimaka i fotografija sa svojim bivšim. Na klipu su srećni, zaljubljeni, puni ljubavi i nade jedno za drugo.

Ispod pomenutog klipa jedino što piše je “29.”, pošto im je prvi 29. u kalendaru koji neće provesti kao dečko i devojka.

Instagram,
Instagram,
Instagram,
Instagram,
Instagram,
Instagram,

I dalje nije jasno zašto je došlo do raskida, a verna armija ovog para iz trenutka u trenutak očekuje neko objašnjenje kako se ova ljubav ugasila. Dok mnogi likuju što jedan od omiljenih rijaliti parova nije zajedno, mnogi željno iščekuju da ih Anđelo i Anita obraduju pomirenjem.

Povezano

Back to top button