VIP

KONAČNO SHVATIO DA POSTOJI DOKAZ O NJEGOVOJ PRELJUBI: Saopštena informacija iz spoljnog sveta – Terza na granici ludila… (VIDEO)

Terza na granici ludila…

Bio je ubeđen da su sve vešto sakrili od kamera!

Borislav Terzić Terza i Sofija Janićijević ne razdvajaju se u rijalitiju. Njih dvoje pred zadrugarima tvrde da su samo prijatelji, ali su ubeđeni da kamera nije snimila njihove poljupce.

Svi u Beloj kući bruje o tome da su se Sofija i Terza ljubili, a ove scene su svojim očima videle Teodora Delić i Slađa Poršelina Lazić. Nakon što je isplivao snimak poljupca, ovu situaciju je na društvenim mrežama podelila i njegova trudna verenica, Milica Veličković.

Ona je besna na Terzu zbog ovakvog ponašanja i nazvala ga je monstrumom. Međutim, on ni ne sluti da ga je Milica ostavila zbog ovakvih njegovih poteza, pa joj i dalje šalje pozdrave gledajući u kameru.

U “Elitu”su  ušle tri nove rijaliti učesnice. Jedna je za Terzu prokomentarisala da je on momak koji je prevario trudnu ženu, pa je on shvatio da postoji klip na kom se vidi kako se ljubi sa Sofijom. Ovu situaciju je komentarisao sa Milenom Kačavendom.

– Šta je Ša sinoć ponavljao? Šta je rekla ona nova? – pitala je Kačavenda.

– To je ovaj što je prevario trudnu ženu – rekao je Terza.

– Sigurno ima klipova – rekla je Milena.

Podsećamo, tokom emisije “Pitanja novinara” Milena je komentarisala Sofijin odnos sa Teodorom Delić i tom prilikom je otkrila da se Terza ljubio sa Janjićijevićevom.

– Kada je bio Miljanin rođendan, meni je Slađa rekla obrati pažnju da vidiš koliko se oni gledaju. Ja sam pogledala ka stepeništu, Teodora je pušila cigaru i gledala u Nikolu. Ja to nisam rekla Bebici, poenta priče je da svi lažu. Terza i Sofija su se poljubili, ona je tu tajnu poverila Delićki. Danas Sofija je rekla da neće da oda Teodoru da je Teodora ne bi odala. Njih dve se čuvaju i to je tačka – rekla je Milena.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Povezano

Back to top button