VIP

“MALA ĆE OSTATI BEZ TATE:” Nakon preljube – Komentar upućen Miličinoj i Terzinoj bebi zgrozio narod… (VIDEO)

Komentar upućen Miličinoj i Terzinoj bebi zgrozio narod…

Neverovatno ružna strana takmičara “Elite 8” je isplivala!

Uprkos tvrdnjama o prijateljstvu, sve je očiglednije da između Sofije Janićijević i Borislava Terzića Terze postoji mnogo više od pukog drugarstva. Cimeri unutar Bele kuće sve otvorenije komentarišu njihov odnos, otkrivajući detalje koji pokazuju da se Terza sve više udaljava od svoje trudne verenice Milice Veličković.

Iako su oboje pokušavali da prikriju svoja osećanja, njihovo ponašanje sve više privlači pažnju, a očekuje se da će uskoro uslediti i sukob između Terze i Milice, čiji dolazak u “Elitu” mnogi priželjkuju. U međuvremenu, Terza kao da je potpuno zaboravio na Milicu i njihovo zajedničko dete koje ona nosi.

Umesto toga, potpuno se prepustio vezi sa Sofijom, koja vešto koristi priliku da zauzme centralno mesto u kući. Njihova prisnost sve češće dolazi u prvi plan, dok ostali učesnici i publika iščekuju trenutak kada će se Terza suočiti sa posledicama svojih postupaka.

Da li će Milica pronaći snagu da mu oprosti ili će ovo biti kraj njihove turbulentne ljubavne priče, ostaje da se vidi. Međutim, internetom kruži snimak koji sklanja sa fokusa odnos Milice i Terze. Naime, Terza, Sofija, Munjez i Mateja Matijević sedeli su kod Drveta mudrosti, iščekujući novi tajni zadatak.

U opuštenoj atmosferi, cimeri su zadirkivali Terzu, aludirajući na to da između njega i Sofije postoji nešto više od prijateljstva. Nakon nekoliko šaljivih komentara, Terza se, uz osmeh, obratio Sofiji rečima koje su dodatno zaintrigirale prisutne.

– Misle da se ja tebi sviđam, kao i ti meni! – rekao je Terza.

– Da, misle da se ja tebi sviđam – potvrdila je Sofija deo priče.

– U suštini, mala će ostati bez tate – ove reči je tada izgovorio Danijel Dujković Munjez javno, a javnost je ostala nema na ove odvratne reči.

Ono što je dodatno izrevoltiralo gledaoce jeste Terzin izostanak reakcije na ovake reči. U međuvremenu, Milena Kačavenda je po kući otvoreno kritikovala Terzino licemerno ponašanje.

U razgovoru sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, otkrila je da Terza krišom uzima cigarete od nje kako bi ih poklanjao Sofiji, čime dodatno produbljuje sumnje o pravoj prirodi njihovog odnosa.

– Terza je dao Sofiji cigarete i opet me farba da ne zna gde su – raskrinkala ga je Milena.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Povezano

Back to top button