VIP

OVO SU TRI NOVE TAKMIČARKE KOJE SU UŠLE U ELITU: Njihov zajednički ulazak menja rijaliti iz korena… (VIDEO)

Njihov zajednički ulazak menja rijaliti iz korena…

Dosta se očekuje od novih učesnca u Eliti!

U rijaliti “Elita” ušle tri nove takmičarke, koje su odmah privukle pažnju svojom pojavom i harizmom. Sve tri su prave lepotice, a njihova atraktivnost i šarm nisu prošli nezapaženo među gledaocima. Od samog ulaska, društvene mreže su preplavljene komentarima, gde se ističe koliko su osvežile atmosferu i doprinele dinamici šoua. Mnogi već predviđaju da će upravo one biti ključne učesnice u predstojećim intrigama i sukobima, a od njih se očekuje mnogo, ne samo zbog fizičkog izgleda

Sofija Tikačenko je prva nova učesnica “Elite” koja je stigla u studio kod voditeljke Ane Radulović. Ona je putovala po celom svetu, a odmah je otkrila kako je odlučila da dođe na imanje u Šimanovcima.

– Najjače mi je u Srbiji i zato sam odlučila da dođem ovde, na ovaj program. Najviše prijatelja sam imala Srba i mnogo mi se sviđa narod i kultura. Pričali su mi da je Elita najjači rijaliti. Ja stvarno nemam pojma šta je to, nisam uspela da pogledam. Pogledala sam možda dva sata. Moja drugarica poznaje Gastoza, ali ja ne poznajem – govorila je Sofija.

– Poznata si na TikToku i Instagramu, šta to deliš na društvenim mrežama? – pitala je Ana Radulović.

– Poznata sam jer pravim video koji svi gledaju, nešto zanimljivo i baš opasno. Ja hodam ulicom, snimam šou i svi to gledaju. Ja volim samo mene da gledaju i oči da ne zatvaraju – govorila je ona.

– Da li si otvoreno za ljubav? – pitao je Joca novinar.

– Ja volim sve ljude, ali ne volim nikog. Mnogo je teško da mi neko zapadne u srce. Nisam zauzeta, ne daj Bože – poručila je ona, pa krenula u Elitu.+

Druga učesnica Iva Ilić je nova učensnica Elite. Ona je otkrila da je delila momka sa Jelenom Nedeljković Mrvicom, ali i da poznaje Marka Zeca.

– Mrvica i ja smo delile dečka, mislim mi smo dobre. Devojke su se raspravljale, mi smo sele na kafu i on je izgoreo. Ja ću sve javno da kažem. Meni su rekli da se pomerim jer dolazi Marko. Moj dečko može da bude sa svakom, ali mene niko ne sme da pogleda. Bio je Marko nam mom rođendanu, posle je ušao. Udvarao mi se, zvao me je na kafu, a poruku nisam videla. Družila bih se ja sa njim – govorila je Iva.

– Kakvo mišljenje imaš o Anđeli Đuričić? Dosta se priča o njoj i Gastozu – dodao je Darko.

– Ispratila sam da joj je kupio čaj, ne mogu toliko da komentarišem – rekla je Iva, pa je otkrila kakvi su muškarci njen tip:

– Volim krupne i tetovirane – rekla je ona.

Ena Čolić je treća učesnica Elite. Ona je otkrila u studiju da poznaje Mateju Matijevića i da je sa njim bila u ljubavnom odnosu, a da joj se njegovo ponašanje u najgledanijem rijalitiju nikako ne dopada.

– Neka poznajem privatno, Mateju, Karića… Ja sam rekla da smo u ljubavi, Mateja i ja se volimo i poštujemo, jako smo dobri prijatelji. Mi ništa ne krijemo. Ne dopada mi se ništa što on radi. Ne dopada se ni ljudima iz njegovog okruženja. Mi smo od 2020. bili zajedno, bila je veza… Dobri smo jako, baš smo prijatelji. Bila sam na letovanju sa sinom, ne znam ništa o Aneli, samo mi se ne dopada njihova estetika. On drži do sebe i svog ega i ona mi ne ide uz njega – govorila je Ena.

– Da li deliš mišljenje Uroša da su kao mama i sin? – pitao je Darko Tanasijević.

– Ne bih da budem tako surova. Oni meni nisu slatki, za devojku ništa pogrdno. Mislim kad se budemo sreli da ću sve znati kad ga pogledam. Mislim da se on istripovao – smejala se Ena.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Povezano

Back to top button