VIP

TERZA ZBOG SOFIJE GUBI HONORARE: Prvo ostao bez trudne verenice – Sada ostao i bez para… (VIDEO)

Sada ostao i bez para…

Izgleda da je zadrugar spreman na sve zbog nje!

Svi u Beloj kući bruje o odnosu Sofije Janićijević i Borislava Terzića Terze. Njih dvoje tvrde za crnim stolom da su samo drugari i da neke stvari namerno rade da bi zadrugari komentarisali.

Međutim, Terza i Sofija ne znaju da je kamera snimila njihov poljubac u Rajskom vrtu, a potom i u dvorištu. Priznali su Slađi Poršelini da se dopadaju jedno drugom, kada je videla njihov poljubac.

Terza ne želi da prizna svoja osećanja dok se njegova trudna verenica, Milica Veličković, ne porodi. On je ubeđen da Milica nije videla šta on radi na imanju i da će poverovati u priču da ga zadrugari samo povezuju sa Sofijom.

Terza ni ne sluti da ga je Milica ostavila zbog ove afere sa Janjićijevićevom. On ne može više da se iskontroliše kada je Sofija u pitanju.

Tokom reklama su oboje bili u dvorištu. Terza je uočio Sofiju koja je bila naslonjena na stub, pa je on svojim telom zaklonio kameru koja ih je snimala kako bi joj uputio tajnu poruku.

Primetio je koja kamera ih u tom trenutku snima, pa je prišao do nje i zaklonio je glavom. Nije se čulo šta je poručio Sofiji, ali bi ovo moglo skupo da ga košta. Zadrugarima je strogo zabranjeno da ometaju rad kamera, kao i da drže rukama bubice ili da ih skidaju. Sve što rade na imanju treba da bude transparentno i ovakve stvari su im zabranjene.

Podsećamo, Milica se oglasila nakon što je videla da se Terza poljubio sa Sofijom.

– Zvanično čestitam i zahvaljujem se monstrumu što je potvrdio da je monstrum i što ga ne zanima dete koje je u stomaku, kako će biti i šta ce biti sa njim. Stvarno sam zahvalna na rijalitiju što je za 3 dana pokazao svoje lice, bez grama empatije, a bile tolike suze i ljubav prema meni. Stvarno svaka čast, on je fenomen zajedno sa vernicom koja ne podržava veze sa oženjenima – poručila je Milica Veličković, a na pitanje šta bi poručila sada Terzi kada bi imala priliku da ga vidi, odgovorila je sledeće:

– Ne bih ništa i nadam se da ga neću videti. U potpunoj sam neverici – zaključila je ona za “Pink.rs”.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Povezano

Back to top button