VIP

NAKON ODLUKE DA NE ŽELI DETE: Čuo se i glas Miljaninog bivšeg – Za trudnoću je kriv on… (VIDEO)

Za trudnoću je kriv on…

Nakon što je donela odluku o prekidu trudnoće, čulo se i njegovo mišljenje!

U novoj emisiji “Redakcija”, na Red televiziji, razgovaralo se o trenutno gorućnoj temi, odnosu Miljane Kulić i Lazarača Čolića Zole, kao i trudnoći.

O tome je govorio bivši dečko poznate Nišlijke, Darijan Radomirović:

– Ja moram da kažem da je Miljana za mene rekla da sam ja lepši od Zole, ali da je on bolji u telu. Nas dvoje smo u okej odnosima – rekao je on prvenstveno.

Radomirović se zatim nadovezao na trenutno aktuelnu priču o trudnoću Kulićeve:

– Ja bih je podržao da zadrži dete, verujem da njoj ta podrška znači – rekao je Darjan, pa dodao:

– Verujem da Zola može da bude dobar otac, on nije odrastao sa ocem, i to ga boli, ali možda on ne želi dete sa Miljanom, za trudnoću je kriv on – rekao je Darjan.

Miljana donela odluku da abortira dete

U toku je bila emisija Radio Amnezija, a voditelji Borislav Terzić Terza i Danijel Dujković Munjez su ugostili trudnu Miljanu Kulić.

Miljana je zvanično donela odluku da abortira.

– Miljana šta se desilo sa Marijom? – upitao je Munjez.

– Pričale smo i uvek dođe na njeno. U pravu je bila, ja sam pila neke tablete za spavanje i taj ozapin sam našla kod komšinice jedno veče. Ne želim da se beba rodi u petom, šestom mesecu ili da dete ne preživi, stvarno nisam spremna za taj korak. Nova sezona Miljana budala. To je klošar koji uništava živote ljudi, sad je ponovo uništio moj – rekla je Miljana.

– Da sada uđe kako bi reagovala? – upitao je Munjez.

– Nikako ne bih bila tu, ne mogu očima da ga gledam jednostavno je. Nisam znala da je toliko loš čovek, rekao mi je da nije spreman da postane otac i da poslušam majku. Sve mi je jasno, video je da se stresiram zbog njega, a nije poslao nijedan cvet. Zato i nisam srećna u životu, ne idem dalje nego gledam uzvek iza – rekla je Miljana.

– Trebaš da gledaš sebe – rekao je Terza.

– Ja nastavljam život dalje mene više on ne zanima – rekla je Miljana.

Pogledajte prilog:

Povezano

Back to top button