VIP

NAKON ZAVRŠETKA RIJALITI KARIJERE: Anđelo Ranković zvanično na terapiji nakon Elite 7…

Anđelo Ranković zvanično na terapiji nakon Elite 7…

Jedini logičan korak nakon završetka rijaliti karijere!

Anđelo Ranković važi za jednog od najvoljenijih likova u “Eliti 7”, te nije ni čudo što je osvojio visoko treće mesto, odmah nakon devojke Anite Stanojović i Aneli Ahmić.

Ranković je nakon finala imao pune ruke posla. Gostovanja, emisije, intervjui i sređivanje lokala uzeli su maha, te je Apolon sa Zvezdare rešio da promeni način života iz korena.

Kao dečko koji je uvek bio u fantastičnoj formi, Anđelo je odlučio da se vrati svojoj ljubavi, teretani.

Koliko mu ovaj vid fizičke aktvnosti prija jasno se može videti iz Instagram storija, gde je uz sliku tegova dodao i reč terapija na engleskom jeziku.

Instagram,
Instagram,

Nema sumnje da je partner pobednice “Elite 7” presrećan jer se vraća starom ritmu života, a u tome mu pomaže i izabranica, koja je takođe krenula u teretanu kako bi održala korak uz svog muškarca.

Uprkos brojnim spekulacijama koje su se širile poput zaraze tokom letnje rijaliti pauze, Anđelo i Anita su nikad zaljubljeniji i srećniji.

Mnogi bivši takmičari tvrdili su da par nije zajedno nakon žurke povodom proslave završetka rijaliti sezone, publika koja se javljala u emisije “Narod pita” spekulisala je isto, ali svaki put su pogrešili, Anita i Anđelo koračaju samouvereno ka zajedničkoj budućnosti.

Povezano

Back to top button