VIP

TRUDNA MILICA PALA U ZABORAV: Terza i Sofija se po prvi put poljubili – Narod šokiran… (VIDEO)

Narod šokiran…

Prepustili se strastima koje nisu mogli više da obuzdaju!

Učesnik popularnog rijalitija “Elita 8”, Borislav Terzić, poznatiji kao Terza, svojim opuštenim, ali i neodgovornim ponašanjem, ne prestaje da privlači pažnju i izaziva šok među cimerima u Beloj kući, ali i širom javnosti.

Iako uporno tvrdi da je njegova veza sa Sofijom Janićijević isključivo prijateljska, mnogi su primetili da među njima postoje očigledni znaci dublje povezanosti.

Njihova bliskost izaziva sve više spekulacija, jer čini se da Sofija i Terza uživaju u međusobnoj pažnji, što dodatno komplikuje situaciju.

Terza, međutim, kao da je zaboravio na svoju verenicu Milicu Veličković, koja je u poodmakloj trudnoći i prati dešavanja u rijalitiju iz svog doma.

Njegovo ignorisanje ove činjenice i nedostatak obzira prema Milici zabrinjavaju gledaoce, naročito jer je ona svesna njegovih postupaka i može lako videti sve što se dešava putem društvenih mreža.

Dodatno uzburkavanje javnosti izazvala je nedavna objava na Instagram stranici posvećenoj rijalitiju, koja prikazuje snimak na kojem se Terza i Sofija poljube, posredstvom njihove zajedničke prijateljice Teodore.

Iako je poljubac bio više igra nego ozbiljan čin, reakcija Sofije govori sama za sebe, njeno vidno zadovoljstvo i veselo raspoloženje nakon tog trenutka ne ostavlja mnogo prostora za sumnju da se između nje i Terze dešava nešto više od prijateljstva.

U međuvremenu, Terza nastavlja da ignoriše ozbiljnost situacije, a pitanje koje muči mnoge jeste kako će se njegova verenica Milica nositi sa svime što vidi i čuje.

Javnost nestrpljivo čeka dalji razvoj događaja, dok internet bruji od komentara na račun njegovog ponašanja i mogućih posledica po njegov odnos sa trudnom verenicom.

Detaljnije pogledajte na snimku KLIKOM NA OVAJ LINK!

Povezano

Back to top button