VIP

MIONA JOVANOVIĆ POBEDNICA ELITE 8: Isplivale najnovije informacije – Narod u čudu nakon ovog saznanja… (VIDEO)

Narod u čudu nakon ovog saznanja…

Ovakav obrt tako rano nismo očekivali!

Rijaliti “Elita 8” počeo je već dvadesetak dana, a situacija se iz momenta u momenat menja. Već smo bili svedoci velikom broju svađa, pomirenja, raskida i teških uvreda i optužba, a projekat tek hvata zalet.

Ipak, jedna situacija okupirala je pažnju mnogih koji ružičastu televiziju verno prate.

Tokom svađe između Uroša Stanića i Nenada Aleksića Ša, standardno je pala salva ružnih reči i sa jedne i sa druge strane. Neprijateljstvo koje gaje od prošle sezone dostiglo je svoj vrhunac, a ovaj put mladi takmičar upleo je i Nenadovu izabranicu Mionu Jovanović, izgovorivši mnoštvo uvreda na njen račun.

Međutim, Aleksića to nimalo nije izrevoltirao, već je samo “dodao gas” i podigao svoju dragu sa mesta na kom sedi za crnim stolom, i pobednički pokazao, rekavši:

– Gledaj pobednicu ove sezone, samo gledaj – vikao je on, dok su svi ostali ukućani gledali u čudu.

– “Da se podsetimo, i sebe je nazvao pobednikom prošle sezone”, “Pesma očajna, njen glas još očajniji”, “Haha, nikad” – samo su neki od komentara koji su se nizali ispod objave Instagram grupe koji je ovaj isečak objavila.

Iako je zaista prerano govoriti o pobedniku s obzirom da je rijaliti tek počeo, nema sumnje da Jovanovićeva ima veliku prednost u odnosu na većinu takmičara jer je već odavno poznata javnosti. Takođe, ima i veliki broj ljudi koji podržavaju nju i njenu vezu sa Aleksićem.

Sa druge strane, nije uživala neku poziztivnu vrstu popularnosti tokom prošle sezone, baš zbog njenog emotivnog odnosa i ponašanja prema bivšem partneru Stanislavu Krofaku, kog je ostavila kako bi uplovila u vezu sa reperom. Ko zna šta nosi dan a šta nosi noć. Vreme će pokazati, a publika će izglasati.

Detaljnije pogledajte na snimku KLIKOM NA OVAJ LINK!

Povezano

Back to top button