VIP

SVI ZATEČENI U BELOJ KUĆI: Miljana se vratila iz bolnice – Podelila pretužne vesti koje je saznala na klinici… (VIDEO)

Podelila pretužne vesti koje je saznala na klinici…

Kulićeva shvatila da je Zola ne voli i da živi sa drugom ženom u Švajcarskoj!

Miljana Kulić otvoreno je progovorila u emisiji “Pitanja novinara” o svojim problemima sa trudnoćom, otkrivši da je situacija vrlo ozbiljna i da se sumnja na vanmateričnu trudnoću.

Ova vest je izazvala veliku zabrinutost, a Miljana je podelila koliko je emocionalno pogođena trenutnom situacijom, zbog koje se suočava sa teškim odlukama.

Takođe, Miljana je otkrila šokantne informacije o Lazaru Čoliću Zoli, tvrdeći da je saznala kako on navodno živi sa ženom čije kučiće redovno šeta.

U ovoj teškoj životnoj fazi, mnogi se sada pitaju da li će Miljana doneti odluku da zadrži bebu, s obzirom na sve izazove s kojima se suočava.

– Ja sam lupala na vrata i rekli su mi da mi je naglo hcg pao, onda sam otišla kod ginekologa i rekao mi je da je trudnoća jako rizična i da sumnja da je vanmaterična. Ja sam se uplašila jer je rekao da je rizična operacija zbog toga što sam operisala želudac i slezinu. Nakon toga sam otišla u drugu kliniku i jedna žena mi je rekla da idem obavezno na prekid trudnoće jer je videla u Švajcarskoj da on šeta pudlice devojkama i da je tamo ži**lo. Ja se šokirala, skroz se ošamutila, odlazim kod ginekologa daje mi progesteron i vraćam se ovde sada i razmišljam – rekla je Miljana.

– O čemu razmišljaš? – pitao je Darko.

– Pitala sam da li je zvao Zola i dobila sam informaciju da niko nije zvao i da ga nije briga a sigurno je video vest. Ako je Bog digao ruke od te trudnoće to je sigurno sa razlogom, ako treba da zadržim tako će i biti. Ja sam glupača što dozvoljavam da mi čovek opet radi iste stvari, to je samo što ja njega. Ja sam smršala i čak mi se tri muškarca sviđaju u ovoj vili, ja mogu svakog da zavedem ovde. Evo reći ću ti sviđaju mi se Stefan Karić, mali Peja i Nikola crnogorac – dodala je Miljana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Povezano

Back to top button