VIP

NIJE SVESNA DA SU JE SE BLIŽNJI ODREKLI NAPOLJU: “Niskomoralna je – Ništa joj nije sveto…”

“Ništa joj nije sveto…”

Razočarao se, pa se pozvao na Jovanu Jeremić!

Milan Šarac Mimas i Uroš Rajačić šokirali su sve kada su počeli da se ljube i time potvrdili da su ušli u vezu. Ovaj preokret izazvao je veliku pažnju, naročito jer je Mimas prethodne tri godine bila u vezi sa Nikolom Grujićem Grujom, koji sada teško podnosi činjenicu da je njegova dugogodišnja devojka otišla sa drugim.

Gruja je priznao da se teško nosi sa ovim gubitkom, a mnogi su primetili da se povukao kako bi se izborio sa osećajem izdaje. Sada se oglasio i Marko Stefanović, bivši učesnik “Zadruge” i veoma blizak prijatelj Gruje i Mimas.

Njihovo prijateljstvo se razvilo zbog činjenice da su Mimas i Markova devojka Sanja Grujić najbolje drugarice. Međutim, Marko nije imao lepe reči za Mimas nakon ovih dešavanja. Njegov komentar bio je jasan, smatra da je Mimas izdala Gruju i da su neki postupci u vezi sa njenim ponašanjem ostavili gorak utisak na sve koji su ih podržavali kao par.

– Moje veliko razočarenje za tu osobu, mislim da se jako zaigrala i da u će u toj igri na kraju i pokazati ko je zapravo, odnosno koliko je niskomoralna i koliko joj ništa nije sveto. Tri godine je izbrisala za balavljenje sa nekim pubertetlijom kojeg žena od 40+ godina provali i da pedalu. On posle toga naravno dođe tamo gde može, takođe ne opravdavam Gruju koji je legao pre toga sa devojkama i dobio nagon za nekim masažama, ali blaže mi je to što je uradio on. To se može nazvati nekim inatom, a ovo što je uradila Mima to nije inat, to je zloba, pokvarenost i obični što kaze Jovana Jeremić seljačizam, ali za mene je ovo dro**zam – poručio je Marko Stefanović za Pink.rs.

Pored Gruje, povređena je Ivana Kaneški koja je bila sa Urošem pre neki dan u krevetu. Uroš i Mimas su je danas provocirali:

– Ivana što si dramila na žurki, šta je Ivan to uradila? – glasilo je pitanje.

– Pa ništa, popio je dosta piva i razbijao mi šminku – rekao je Uroš.

– Meni je danas i doručak spremio, tako da meni ne manjka pažnje – rekla je Mimas.

Povezano

Back to top button