VIP

ISKLJUČEN IZ RAZMATRANJA: Otkriveno zašto je Stanislav Krofak nepoželjna osoba u Eliti 8…

Otkriveno zašto je Stanislav Krofak nepoželjna osoba u Eliti 8…

Jasno stavljeno do znanja ko je i šta je Krofak sada u rijalitiju za Mionu!

Epizoda emisije “Pitanja gledalaca” donela je nova uzbuđenja i emotivne trenutke, a jedno od zanimljivijih pitanja bilo je upućeno Mioni Jovanović. Gledaoci su želeli da čuju njen stav o Stanislavu Krofaku, sa kojim je imala buran odnos u prošlosti.

Miona je, na iznenađenje mnogih, bila tugaljivo distancirana ali nije smela ni da izgovori njegovo ime. Njeno suzdržavanje je bilo očigledno, što je dodatno podstaklo spekulacije o njihovim odnosima i eventualnim nesuglasicama koje su ostale nerešene. Nenad Aleksić Ša sedeo je tu pored, a svi dobro znamo njegovu ljubomoru.

Jovanovićeva je aludirala na to da je sve sa Stanislavom i prošlom sezonom bilo sve emotivno iscrpljujuće, ali se nije upuštala u detalja. Gledaoci su dobili samo naznake o tome šta se zaista dešavalo iza zatvorenih vrata, a njeno odbijanje da ga imenuje pokazuje da bolna prošlost između njih dvoje i dalje utiče na njen život. Miona je istakla da je Stansilav isključen iz njenog života nakon raskida i da je on “Persona non grata” (nepoželjna osoba na latinskom) u njenom životu.

– Miona da li si smrknuta jer te sve podseća na Stanislava i on te nedostaje? – glasilo je pitanje.

– Ma ne. Premorena sam od prošle sezone iskreno i sad se malo odmaram. Taj bivši to je ružna prošlost, ne ponovilo se. Persona non grata, ne znam šta bih rekla za njega – rekla je Miona.

– Sve je lepo rekla – rekao je Ša.

Latinski izraz “persona non grata”, koji je upotrebila Miona, koristi se u diplomatiji i znači “nepoželjna osoba”. Ovaj izraz označava osobu kojoj je, zbog njenog ponašanja ili postupaka, zabranjen ili ograničen boravak ili delovanje u nekoj zemlji ili organizaciji.

Najčešće se upotrebljava u kontekstu diplomatskih odnosa kada neka država proglasi stranog diplomatu nepoželjnim zbog neprimerenog ponašanja ili kršenja diplomatskih pravila.

Taj status obično vodi ka protjerivanju diplomate iz zemlje domaćina, a može se koristiti i u širem smislu za označavanje nekoga ko više nije dobrodošao u određenom okruženju, organizaciji ili društvenom krugu.

Inače, nedavno je u emisiji “Redakcija” Stanislav demantovao glasine da je bivšoj devojci Mioni Jovanović poslao poruku putem Monike Stanojkove.

– Gledam šta izađe, šalju mi grupe. Ja se ni sa kim nisam čuo, to nije istina i ja tu devojku ne poznajem. To je izmišljena priča – izjavio je Stanislav, jasno stavivši do znanja da nema nikakvog interesa za prošlost.

On je tom rpilikom otkrio da mu je Anđela najlepša:

– Jedino mi se tamo sviđa Anđela. Najlepša tamo je Anđela i ako bih bio sa nekim to je Anđela. Ne zanima me šta je bilo pre. Ona ima lepo ponašanje i jako je lepa devojka. Ili moja, ili ničija – poručio je Stanislav Krofak.

Povezano

Back to top button